返回列表 回復 發帖
原帖由 rickyeva 於 2/6/2008 02:50 AM 發表

你吾比,咁算啦!  

留番比我  bar打 啦!哈!哈!  ...
你又话唔同拒乱伦既
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-2 02:54 AM 發表

你又话唔同拒乱伦既
我係話留番你比我 bar打 錫錫呀!哈!哈! :014:  ... ... ...
我知祢係貪佢口水多,可以錫到你成面都係口水!咁至滿足到你吖嘛!

我知道喎 ... ... 哈!哈!哈!  ...
原帖由 posman 於 2008-6-1 11:23 PM 發表

要人信你就那D证据来看!!
点拿证据来看喔。。。 唔通要人 。。。。好丑咔!!
咁你自已又有咩好提議 > ? ? ?    ... ... ...
好久没回来了!!大家好啊:014: !!!
原帖由 yaya1818 於 2008-6-2 09:54 AM 發表
好久没回来了!!大家好啊:014: !!!
哗。。。差D就唔记得你喇。。英俊兄。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-2 09:56 AM 發表

哗。。。差D就唔记得你喇。。英俊兄。。。
哈哈!!不好意思潜水太久了!!:019:

回復 #4708 yaya1818 的帖子

hi......!!!!!!!
原帖由 yaya1818 於 2008-6-2 10:37 AM 發表
哈哈!!不好意思潜水太久了!!:019:
知就好喇。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 maui 於 2008-6-2 10:42 AM 發表
hi......!!!!!!!
嗨!!好久不见!!!
原帖由 yaya1818 於 2008-6-2 11:26 AM 發表
嗨!!好久不见!!!
哈!我仲以為你比D海草 kick 住在海底,死鬼左!  ...

見番你就好喇!我吾洗再担心喇!  ...
吓! ... ...

英俊哥 ... ... 乜你又走左呀!    ... ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-6-2 07:35 PM 發表
吓! ... ...

英俊哥 ... ... 乜你又走左呀!    ... ... ...
你甘咀咒人,是人都惊左你啦!!:019:
~~任逍遥~~
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-2 02:46 AM 發表

319847319848卑你地激死
夜夜,轮到我锡锡啦!!!

是不是好爽呢~~
~~任逍遥~~