返回列表 回復 發帖

回復 #4780 小fai 的帖子

点解你成日閃嚟閃去GE
好多人波, 打牌開兩圍都得 ! Hoho !
Hello everyone !
~ boyboy 俱乐部 ~

回復 #4783 boy12 的帖子

好攪小喎...你個圖
原帖由 jj99xx 於 2008-1-17 12:47 PM 發表
两位好
你好:onion18: 我又好囉:onion14:

回復 #4782 wlt1110 的帖子

多謝老細關照

回復 #4783 boy12 的帖子

你窮得過我同我条靚??? 我地就嚟要瞓天桥底 loh

回復 #4789 月※月 的帖子

你有冇去睇 d 對聯呀?
原帖由 大頭貓 於 2008-1-17 12:50 發表
好攪小喎...你個圖
Hoho ! 我朋友比個site 我試下姐, 你可以試下 !

http://www.meez.com
~ boyboy 俱乐部 ~

回復 #4791 jj99xx 的帖子

咁跟着你就曾係慘啦

好彩我有大家姐照住
我黎報導!!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.

回復 #4792 jj99xx 的帖子

嘩!你個副對聯好得喎!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.

回復 #4793 boy12 的帖子

正喎...不過無猫頭:onion03: :onion03:
原帖由 e_kwock 於 2008-1-17 12:07 PM 發表
0岩0岩入会,过黎目弟0下
歡迎 歡迎 熱鬧歡迎e_kwock加入愛與誠王國大家庭
有空多多來>愛與誠王國吹水區襯下熱鬧啵:onion05:

e_kwock  2008-1-17 12:55 PM TVB 100000 元  積分轉出
你去頂端按>社區銀行存錢可以拿利息咖  

回復 #4794 大頭貓 的帖子

你都係住天水圍, 好我地 dd 多之嘛
原帖由 甘仔超 於 2008-1-17 01:02 PM 發表
嘩!你個副對聯好得喎!
多謝多謝

我副對聯好, 我副偈重勁呀