返回列表 回復 發帖

回復 #4799 jj99xx 的帖子

天水圍邊度嚟家

十幾年未返過香港喎...
原帖由 jj99xx 於 2008-1-17 12:59 PM 發表
你有冇去睇 d 對聯呀?
我更有去也:onion05: 呵呵 你得喇:onion31:
唉...估不到
原帖由 甘仔超 於 2008-1-17 01:00 PM 發表
我黎報導!!
你好遲來啵:onion31:

回復 #4802 月※月 的帖子

妳唔打算修改妳個副對聯?
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.

回復 #4802 月※月 的帖子

JJ老師嚟架....更係得啦

回復 #4803 月※月 的帖子

岩岩係時事區答完問題就過來啦!
原帖由 jj99xx 於 2008-1-17 12:53 PM 發表
多謝老細關照
你來多些吹水區:onion05: 識多些老細之得咖:024:

回復 #4805 大頭貓 的帖子

係啦,咁識做人,實得啦!
原帖由 甘仔超 於 2008-1-17 01:11 PM 發表
妳唔打算修改妳個副對聯?
嘻嘻 有打算啊 但唔知可否修改咋

回復 #4809 月※月 的帖子

開始時說不可以,現在唔知呢?
原帖由 甘仔超 於 2008-1-17 01:12 PM 發表
岩岩係時事區答完問題就過來啦!
我少了去時事區喇:onion05: 現在時事區夠熱鬧 睇太多字令我很累 有時睇唔明白咖
原帖由 甘仔超 於 2008-1-17 01:17 PM 發表
開始時說不可以,現在唔知呢?
嘻嘻 我都是亂來咋 見人玩我又玩下咋
原帖由 大頭貓 於 2008-1-17 01:12 PM 發表
JJ老師嚟架....更係得啦
我知啊 佢係老鼠我一早知喇

回復 #4812 月※月 的帖子

冇乜所謂啦,識下朋友傾下閒計啫?

回復 #4813 月※月 的帖子

好妹妹,你唔係怪我呀