返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-6-5 10:40 PM 發表

乜你有出来见过我吗??又知我边人干!!
哈。。哈。。给阿嫂咁吸法。。。惊你鸡精都变番鸡仔啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 posman 於 2008-6-5 10:41 PM 發表

甘大嫂都是同你借下借下甘..............
我的就唔系。。你的就是。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-5 10:40 PM 發表

哈。。哈。。钟惦唔掂你咪叫你老婆来试下就知咯。。:014:
我还未结婚喔!!帮不到你添!

不如叫大嫂出来帮你讲番两句,澄清事实咯!!不出来澄清就当你是!

要改口叫你为阿公公!!
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-5 10:41 PM 發表

哈。。哈。。给阿嫂咁吸法。。。惊你鸡精都变番鸡仔啊。。。
我年年18当然是鸡仔啦!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-5 10:44 PM 發表

我还未结婚喔!!帮不到你添!

不如叫大嫂出来帮你讲番两句,澄清事实咯!!不出来澄清就当你是!

要改口叫你为阿公公!!
哦。:014:。咁刚才那个唔系你的女性好朋友咯。。。咁我就唔驶给面架喇。。
原帖由 posman 於 2008-6-5 10:45 PM 發表

我年年18当然是鸡仔啦!!
哈。。哈。。死鸡就有你份。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-5 10:46 PM 發表

哦。:014:。咁刚才那个唔系你的女性好朋友咯。。。咁我就唔驶给面架喇。。
大嫂呢!!叫她出来帮下你顶两句澄清下事实.或是已经是事实啊!
~~任逍遥~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-5 10:47 PM 發表

哈。。哈。。死鸡就有你份。。。
嘿嘿!  你好像老过我喔!!甘家阵你米是死猪咯!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-5 10:51 PM 發表

嘿嘿!  你好像老过我喔!!甘家阵你米是死猪咯!!
哈。。哈。。得唔得唔驶同你讲。。唔通,你是要证实D咩。。
原帖由 posman 於 2008-6-5 10:49 PM 發表

大嫂呢!!叫她出来帮下你顶两句澄清下事实.或是已经是事实啊!
哦。。专话题喎。。。避而不答啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-5 10:55 PM 發表

哈。。哈。。得唔得唔驶同你讲。。唔通,你是要证实D咩。。
假如你....还......"可以"证实给我看,米拍个4仔来证实咯!!帮你打埋格仔又点话!!

帮你找埋姥姥出来做你对手.  再叫埋我bra 打帮你渣机.
~~任逍遥~~
各位....是时候睡觉啦!

早抖..... :sleeps:  :sleeps:
原帖由 christinekhy 於 2008-6-5 11:04 PM 發表
各位....是时候睡觉啦!

早抖..... :sleeps:  :sleeps:
哦。。。阿嫂咁早就叫鸡哥哥睡喇。。咁我都唔阻你地了。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-5 11:06 PM 發表

哦。。。阿嫂咁早就叫鸡哥哥睡喇。。咁我都唔阻你地了。。。
阿大,我都去睡啦!!:sleeps:

你自己慢慢寂寞难耐!!明天再吹过啦!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-5 11:01 PM 發表

假如你....还......"可以"证实给我看,米拍个4仔来证实咯!!帮你打埋格仔又点话!!

帮你找埋姥姥出来做你对手.  再叫埋我bra 打帮你渣机.
bar 打,我黎喇!有工開,正!set 好D机等埋位,化莊同茶水都到齊。人齊就即刻 ... camera !

PS : 但係個男主角就好似 ... ... , 講真 ... ... 我吾係太識拍「人獸」呢一類片 ... ... 最好  bar打  你幫手做  故問  啦!   ...

.