返回列表 回復 發帖

回復 #4811 月※月 的帖子

妳有時間去打工仔樂園支持下啦,我有個地盤架!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-1-17 01:23 PM 發表
冇乜所謂啦,識下朋友傾下閒計啫?
嘻嘻 對啊 我貪玩咖 有時會搗蛋
原帖由 大頭貓 於 2008-1-17 01:26 PM 發表
好妹妹,你唔係怪我呀
我無啦啦嬲你什麼啊 我不會這麼笨去嬲人咖 嬲人自己不開心o既

回復 #4818 月※月 的帖子

個嬲字點寫你知嘅啦!
原帖由 甘仔超 於 2008-1-17 01:26 PM 發表
妳有時間去打工仔樂園支持下啦,我有個地盤架!
我有去看咖:onion05: 但不懂怎回帖咋
原帖由 甘仔超 於 2008-1-17 01:36 PM 發表
個嬲字點寫你知嘅啦!
我沒有打錯字啵 嬲字囉打得對啵 男女男

回復 #4819 甘仔超 的帖子

超兄...你都識好多嘢喎

不如出一篇文章教人做生意呀
今曰咁多人呀 ! 我都黎報下導先!
好彩在家可以用手寫板, 寫下中文先 ! Hoho !
~ boyboy 俱乐部 ~

回復 #4821 月※月 的帖子

好妹妹,你真可愛.......

回復 #4823 boy12 的帖子

啊,我都係用手寫板...好辛苦架

回復 #4822 大頭貓 的帖子

編輯緊啦,遲下出,係呀!多謝支持工仔樂園呀!
原帖由 大頭貓 於 2008-1-17 13:03 發表
正喎...不過無猫頭:onion03: :onion03:
猫頭 ?  Hoho ...
我地族係咩都有呀 !

個頭得吾得呀 ? 重有

問你死未 !  Hoho

:onion05:
原帖由 大頭貓 於 2008-1-17 13:46 發表
啊,我都係用手寫板...好辛苦架
真係好吾方便呀 ! :019::onion03:

回復 #4821 月※月 的帖子

好妹妹,多D去打工仔樂園啦.......

超兄的文章真係得架!!

睇多D對你有幫助架!!

回復 #4827 boy12 的帖子

哈哈...多謝喎

真喺好Q喎:014: