返回列表 回復 發帖
原帖由 rickyeva 於 2008-6-6 03:40 AM 發表

bar 打,我黎喇!有工開,正!set 好D机等埋位,化莊同茶水都到齊。人齊就即刻 ... camera !

.
你班野幾時至肯番呀!發哂通告都遲到!

個  化莊師  趕住番 「殯儀館 」開工架!!! :024:  ... ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-6-6 12:44 PM 發表

你班野幾時至肯番呀!發哂通告都遲到!

個  化莊師  趕住番 「殯儀館 」開工架!!! :024:  ... ... ...
乜你D马系甘既水准啊?
原帖由 vwwo 於 2008-6-6 12:59 PM 發表

乜你D马系甘既水准啊?
D fit 馬跟哂我老大番大陸做義工,剩番幾丁友撐住個場!體諒吓啦!屈就一次咁多啦!  ... ...

咁你有冇興趣客串番兩 part 呀 ! 一定收得喎 ... ...   ... ...

.

原帖由 vwwo 於 6/6/2008 12:59 PM 發表

乜你D马系甘既水准啊?
靓姐,咩你系度?
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 rickyeva 於 2008-6-6 01:19 PM 發表

D fit 馬跟哂我老大番大陸做義工,剩番幾丁友撐住個場!體諒吓啦!屈就一次咁多啦!  ... ...

咁你有冇興趣客串番兩 part 呀 ! 一定收得喎 ... ...   ... ...

. ...
姥姥米是女猪角咯!!你点做导演啊,甘都不知道!!! :024:
~~任逍遥~~
原帖由 vwwo 於 2008-6-6 12:59 PM 發表

乜你D马系甘既水准啊?
:024: 你还不埋位, 阿大等到睡左觉啊!有D演员道德好不好!!

你不洗化装啦!!化不化都没所谓,都不会拍你样!
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-6-6 03:40 AM 發表

bar 打,我黎喇!有工開,正!set 好D机等埋位,化莊同茶水都到齊。人齊就即刻 ... camera !

PS : 但係個男主角就好似 ... ... , 講真 ... ... 我吾係太識拍「人獸」呢一類片 ... ... 最好  bar打  你幫手做  故問  啦! :o ...
我客串同夜夜来番PART得不得啊!!:014:
~~任逍遥~~
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-6 07:06 PM 發表

靓姐,咩你系度?
夜夜,导演话拍我地果场先啊!!

来啦!!我地排下戏先啦!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-6 08:20 PM 發表

姥姥米是女猪角咯!!你点做导演啊,甘都不知道!!! :024:
乜你吾係話叫佢同老婆拍番套片,證明佢仍然有心有力咩?   ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-6-6 10:34 PM 發表 乜你吾係話叫佢同老婆拍番套片,證明佢仍然有心有力咩?   ... ...
不如,叫鸡精同他老婆做喇。。他整日讲自己有几劲。。又可以做成个钟。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
捨得埋位未呀你地,都話左  化莊師  趕住番  殯儀館  開工洛! ... ... ...
原帖由 posman 於 6/6/2008 08:26 PM 發表

夜夜,导演话拍我地果场先啊!!

来啦!!我地排下戏先啦!
拍咩戏啊
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-7 01:11 AM 發表

324718拍咩戏啊324719
果只4仔导演开机,仲有咩戲拍啊?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-7 01:11 AM 發表

324718拍咩戏啊324719
放心喎!我叫   化莊師   幫你化番個靚莊,包你整整齊齊 , 個個睇完你個 look 都話正呀!包你...家屬謝禮。

你同我  bar打... ... 嘻!嘻! ... 打埋算盤都算一家人,我識做架啦!    ... ... ... 包你「一炮」而紅呀!

踏上星光大道 , 大紅大紫 ... ...   ...

.

原帖由 vwwo 於 7/6/2008 01:45 AM 發表

果只4仔导演开机,仲有咩戲拍啊?
:onion03: :onion03: 我唔拍啊
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件