返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-10 12:09 PM 發表

吓。。咁。。咁会唔会出人命架??
吓??你米吓我喇....家下D米甘贵!!
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-10 12:10 PM 發表

吓??你米吓我喇....家下D米甘贵!!
噢。。。咁惟有祈祷咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-10 12:15 PM 發表

噢。。。咁惟有祈禱咯。。
願主保佐你 ... ...

神愛世人,甚至將祂的獨生子賜給世人!... ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-6-10 12:52 PM 發表

願主保佐你 ... ...

神愛世人,甚至將祂的獨生子賜給世人!... ... ...
你几时转行做左牧师架?
原帖由 vwwo 於 2008-6-10 02:04 PM 發表

你几时转行做左牧师架?
我冇咁猛料做牧師 ... D弟兄話要祈禱 , 我咪客串領一次囉 ...

我拍4仔架,點做神父呀?:019:  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-6-10 04:58 PM 發表

我冇咁猛料做牧師 ... D弟兄話要祈禱 , 我咪客串領一次囉 ...

我拍4仔架,點做神父呀?:019:  ...
拍4仔都可以改淫归正. bar 打我支持你!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-10 08:02 PM 發表

拍4仔都可以改淫归正. bar 打我支持你!
江山易改,本性难移啊........
原帖由 christinekhy 於 2008-6-10 09:42 PM 發表

江山易改,本性难移啊........
你明示暗示紧D野喔!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-10 10:04 PM 發表

你明示暗示紧D野喔!!
没啊!你多心J........
原帖由 christinekhy 於 2008-6-10 10:20 PM 發表

哦。。阿嫂。。今晚又咁得闲啊。。没出去行街啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 christinekhy 於 2008-6-10 10:20 PM 發表

是,你先好讲,不好转个背话我不锡你!
~~任逍遥~~
各位同盟,晚上
原帖由 rita77 於 2008-6-10 10:36 PM 發表
各位同盟,晚上
你又返来啦! 去边来啊!!甘耐先蒲头!
~~任逍遥~~
原帖由 christinekhy 於 2008-6-10 09:42 PM 發表

江山易改,本性難移啊........
阿嫂 ! 我知你吾高慶我冇揾你試鏡 ... 其實吾關我事架!你咁正我又點會睇吾到吖!  ... ...

如果我揾你試鏡就輪到 bar打 吾高慶 ... ... 唉!... ...   ... ...

呢暈真係 ... 順得嫂情就失哥意呀!順得哥情就失嫂意!  真惡搞呀!  ...

都係去冧  靚姐  服出易搞D ...   ... ...

原帖由 posman 於 2008-6-10 10:39 PM 發表

你又返来啦! 去边来啊!!甘耐先蒲头!
bar打!我記得係你叫佢  自宮  完至好浦頭個啵!  ... ...