返回列表 回復 發帖

回復 #4894 rickyeva 的帖子

是咯是咯!找靓姐啦!要不然她会不爽!
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-6-10 10:50 PM 發表

bar打!我記得係你叫佢  自宮  完至好浦頭個啵!  ... ...
讲下J, 不是真的去 自宮 做东方不败是吗!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-10 10:52 PM 發表

講下J, 不是真的去 自宮 做東方不敗是嗎!
東方不敗吾易做架!

我記得好似係 ... ... 欲練神功,必先自宮!  ...
原帖由 rickyeva 於 2008-6-10 11:01 PM 發表

東方不敗吾易做架!

我記得好似係 ... ... 欲練神功,必先自宮!  ...
等他/她出来问下是不是真的.....

你不如问下他/她要不要做女主角拍東方不淫!:onion10:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-10 11:09 PM 發表

等他/她出來問下是不是真的.....

你不如問下他/她要不要做女主角拍東方不淫!:onion10:
咁揾佢做  男主角 or 女主角 呀!  :onion14:  ...

我吾拍  人妖片  果喎! :onion31:  ... ...
唉,。。鬼影都没只喎。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-11 12:35 PM 發表
唉,。。鬼影都沒只喎。。。
你鬼暗眼啫!  ...
入黎帮手顶下先~~
入谷温人
原帖由 rickyeva 於 2008-6-10 11:58 PM 發表

咁揾佢做  男主角 or 女主角 呀!  :onion14:  ...

我吾拍  人妖片  果喎! :onion31:  ... ...
甘样啊!!:019:

换下戏路咯,来个人妖水淫淫咯!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-11 08:00 PM 發表

甘样啊!!:019:

换下戏路咯,来个人妖水淫淫咯!!
你不好话你想看........

所以你先甘上心,连戏名都念好埋....
原帖由 christinekhy 於 2008-6-11 08:05 PM 發表

你不好话你想看........

所以你先甘上心,连戏名都念好埋....
哈。。哈。。阿嫂。。今晚又咁早啊。。。
原帖由 rickyeva 於 2008-6-10 10:42 PM 發表

阿嫂 ! 我知你吾高慶我冇揾你試鏡 ... 其實吾關我事架!你咁正我又點會睇吾到吖!  ... ...

如果我揾你試鏡就輪到 bar打 吾高慶 ... ... 唉!... ...   ... ...

呢暈真係 ... 順得嫂情就失哥意呀!順得 ...
.....你不好动歪脑筋,动到我度啊!

我不做d甘伤风败德d野ga ....
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-11 08:07 PM 發表

哈。。哈。。阿嫂。。今晚又咁早啊。。。
你不好嫂前嫂后啦.....

我不是你阿嫂啊.......

你再叫我就....
原帖由 christinekhy 於 2008-6-11 08:10 PM 發表

你不好嫂前嫂后啦.....

我不是你阿嫂啊.......

你再叫我就....
唔叫阿嫂。。咁就叫靓女架喇。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-11 08:11 PM 發表

唔叫阿嫂。。咁就叫靓女架喇。。。。
....甘就差不多
放过你啦,算你识做! .....