返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2008-6-12 12:17 AM 發表

你做咩还不睡觉啊!!几点啦!!:024:
边个不睡啊?依家是12点几咋。。。
原帖由 任盈盈 於 2008-6-12 12:41 AM 發表

边个不睡啊?依家是12点几咋。。。
我话紧你其中一个姐妹!!你做大教下D细啦~:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-12 12:44 AM 發表

我话紧你其中一个姐妹!!你做大教下D细啦~:019:
姐妹?我几时多一个姐妹咖?
原帖由 任盈盈 於 2008-6-12 12:56 AM 發表

姐妹?我几时多一个姐妹咖?
你潜水时收的咯~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-12 12:59 AM 發表

你潛水時收的咯~
你大獲喇!bar 打 ... ... 齊人之福你估咁易響既咩!  ...

仲想搞埋夜夜,好彩佢把持得住啫!哈!哈!哈!

做人都係專4D好!4個就夠哂數 !   ...   ...   ...
哦。。又在度讲咩啊??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
:onion05: 入来睇睇
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 rickyeva 於 2008-6-12 09:46 AM 發表

你大獲喇!bar 打 ... ... 齊人之福你估咁易響既咩!  ...

仲想搞埋夜夜,好彩佢把持得住啫!哈!哈!哈!

做人都係專4D好!4個就夠哂數 !   ...   ...   ... ...
甘我博爱.........:019:

4个还差一点儿喔~~:onion03:
~~任逍遥~~
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-12 05:48 PM 發表
:onion05: 入来睇睇
夜夜!!你又来找我啦~锡番野先~

你大姐返左来啊!!倒杯茶给她叫声大姐啦~~
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-12 08:18 PM 發表

論壇KILLER專對抗有等級,無理霸道,自以為事D惡霸!  
乜 e 度吾係你最惡咩?仲有邊個惡霸惡得過你呀!  ... ...

係女行過都要比你嘴番两野先 !   ... ...
原帖由 rickyeva 於 2008-6-12 10:05 PM 發表

乜 e 度吾係你最惡咩?仲有邊個惡霸惡得過你呀!  ... ...

係女行過都要比你嘴番两野先 !   ... ...
乜我有甘恶咩,点解我不知道!!

係女行過都要索番两野不只我一个喔!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 12/6/2008 08:18 PM 發表

叫左你唔好乱锡,边个我大姐?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-12 11:25 PM 發表

330141叫左你唔好乱锡,边个我大姐?330142
你新进们不知道没关系, 我同你讲!:014:

盈盈米是大姐咯! 你还有二姐,三姐,四姐!!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 12/6/2008 11:40 PM 發表

你新进们不知道没关系, 我同你讲!:014:

盈盈米是大姐咯! 你还有二姐,三姐,四姐!!!
我又唔系你老婆,唔关我事:onion05: :onion05:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-12 11:44 PM 發表

330177我又唔系你老婆,唔关我事:onion05: :onion05:
嘿嘿!!第五位非你莫属!!:014:
~~任逍遥~~