返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 12/6/2008 11:46 PM 發表

嘿嘿!!第五位非你莫属!!:014:
我唔要
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-12 11:56 PM 發表

我唔要330206
你次次都是甘讲啦!到最后米是要
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-13 07:59 AM 發表

你次次都是甘講啦!到最後米是要
話 要 吾 要 都 係 要 ! ! !   ...

你地两个乱up咩野,人地由开始到尼+,没话要啊
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-13 04:53 PM 發表
你地两个乱up咩野,人地由开始到尼+,没话要啊
点解个个女人都是口不对心~:019:
~~任逍遥~~
原帖由 rickyeva 於 2008-6-13 02:11 PM 發表

話 要 吾 要 都 係 要 ! ! !   ...

bar 打小心D女人啊!!D女人讲野都没D真,好容易中招的啊!!:onion14:
~~任逍遥~~
无无聊聊又过一天!!!!我返来啦~~:onion05:

准时报到!!!
~~任逍遥~~
喂。。鸡精啊。。家族未出粮架??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-13 09:25 PM 發表
喂。。鸡精啊。。家族未出粮架??
:024: 你甘得闲还不去出粮!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-13 09:31 PM 發表

:024: 你甘得闲还不去出粮!!
哦。。。家阵就去。。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-13 09:41 PM 發表

哦。。。家阵就去。。。:019:
你出甘多粮,是不是想我地D大野破产啊!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-13 10:11 PM 發表

你出甘多粮,是不是想我地D大野破产啊!!
唉。。。15000喎。。会多吗??:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-13 10:39 PM 發表

唉。。。15000喎。。会多吗??:019:
几多都对我来讲没影响!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-13 10:43 PM 發表

几多都对我来讲没影响!!
咁下次出1000就够咯。。:019:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-13 10:54 PM 發表

咁下次出1000就够咯。。:019:
1000.........我换套衫都不够啦!!
~~任逍遥~~