返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-14 07:12 PM 發表

:024: :024: 乱Up,闪唔理你:onion05: :onion05:
你又来咯!!次次都话不关你事,又话不睬,不理.但是日日都要回复个贴.真是名副其实口不对心!!:019:
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 14/6/2008 07:29 PM 發表

你又来咯!!次次都话不关你事,又话不睬,不理.但是日日都要回复个贴.真是名副其实口不对心!!:019:
:024: :024: 甘我以后唔来你既场,:onion05: :onion05:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-14 07:30 PM 發表

:024: :024: 甘我以后唔来你既场,:onion05: :onion05:
你不来找我,我都会来找你啦!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-14 05:53 PM 發表

我在!!

咩野事啊!!

当然没人在啦!!你昨晚出粮给班友仔!!他们拿晒D钱去潜水啦!!
吓。。。咁大嚄。。咁我下次真系出1000就够了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-14 10:24 PM 發表

吓。。。咁大嚄。。咁我下次真系出1000就够了。。
我惊到时候他们作反!!
~~任逍遥~~
星期日没街去,返山庄休息下!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-15 02:59 PM 發表

我惊到时候他们作反!!
哈。。哈。。到时咪学我地的政府咯。。派番多少平息下他地咯。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-16 01:19 AM 發表

哈。。哈。。到时咪学我地的政府咯。。派番多少平息下他地咯。。。
你甘快就偷到师啦?
原帖由 vwwo 於 2008-6-16 11:19 AM 發表

你甘快就偷到师啦?
哈。。哈。。。有样学样咯。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-16 11:54 AM 發表

哈。。哈。。。有样学样咯。。。
是咯是咯,我地个个看阿大头!!!有样学样!!
~~任逍遥~~
今日是颠狗哥生日!送番个蛋糕给他先!!

都不知道他回不回返来吃添! 我还约左班女女上来帮他庆祝!!

他不返来唯有我自己帮他应酬班女啦!!
~~任逍遥~~

回復 #4981 posman 的帖子

甘多靓女~~ 我都黎贺下先~~:onion05:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-16 08:21 PM 發表
甘多靓女~~ 我都黎贺下先~~:onion05:
大家自己人不好客气,不够我再CALL!!
~~任逍遥~~
原帖由 posman 於 2008-6-16 08:27 PM 發表

大家自己人不好客气,不够我再CALL!!
仲有?!! 甘今晚要通顶喇~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-16 08:30 PM 發表

仲有?!! 甘今晚要通顶喇~~
通顶...  甘多个你得不得啊, 一晚时间可以应付几多个喔!!
~~任逍遥~~