返回列表 回復 發帖

回復 #4978 jj99xx 的帖子

死囉,冇人認領會點架!!:019:
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 jj99xx 於 2008-1-18 03:15 PM 發表

佢唔係我收嘅, 你去X超哥啦
唔係你咩 我搞錯咩 是鬼但
原帖由 jj99xx 於 2008-1-18 03:15 PM 發表

佢唔係我收嘅, 你去X超哥啦
噢...我記得喇 嘻嘻 是我收咖 小貓話無錢:014: 我叫小貓加入愛與誠王國:onion05:
tea time:onion14:
原帖由 月※月 於 2008-1-18 03:22 PM 發表

噢...我記得喇 嘻嘻 是我收咖 小貓話無錢:014: 我叫小貓加入愛與誠王國:onion05:
哈哈。。阿月有很多“跟班”喔!!

按此加入爱与诚王国            
  大家好
边个虾月月啊?

回復 #4987 wlt1110 的帖子

回復 #4459 霸主 的帖子

霸主,麻烦你可以delete 回post 在对联游戏吗?

请问要如何删除?
原帖由 月※月 於 2008-1-18 03:22 PM 發表

sorry, 我重以為係阿超隻馬添

咁你自已炳自已三嘢啦
月月是大姐大来的喔,一定多多跟班咯。 还有谁敢”虾“她喔。
@大家好@
早晨 好!!! 我睡了13 小時 哈哈
原帖由 wlt1110 於 2008-1-18 03:30 PM 發表
边个虾月月啊?
隻痴綫肥貓話要殺阿月

唔係我呀, 我最多都係拮佢肚痛经痛痔瘡痛喳
原帖由 霸主 於 2008-1-18 03:34 PM 發表
回復 #4459 霸主 的帖子

霸主,麻烦你可以delete 回post 在对联游戏吗?

请问要如何删除?
你在你的贴那儿按編輯(右下角),然后按!刪除本帖 (左边)

按此加入爱与诚王国            

回復 #4991 felixng2007 的帖子

你好..
原帖由 jj99xx 於 2008-1-18 03:34 PM 發表

sorry, 我重以為係阿超隻馬添

咁你自已炳自已三嘢啦
哈哈。。月给你吓跑了

按此加入爱与诚王国