返回列表 回復 發帖

回復 #5189 felixng2007 的帖子

係呀~~~~~~~~~~~~
少林寺係你5星級的家

回復 #5191 小fai 的帖子

:sleeps: :sleeps: sleeep la haha...........so lazy i love it!!!!!

回復 #5192 felixng2007 的帖子

少林寺係你5星級的家
原帖由 小fai 於 2008-1-19 13:43 發表
你咁有空...你唔使玩股咩
什麼股 ?
希望吾係你後面個啦 ! 說笑姐 !!
講清楚D比較好, 月月妹係到嗎 !! :onion31:
Hoho ..... :onion05:

stock game 少玩左啦, 打爆左又要來過, 無心機玩 ! :019:

~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 felixng2007 於 2008-1-19 13:50 發表
:sleeps: :sleeps: sleeep la haha...........so lazy i love it!!!!!
~ boyboy 俱乐部 ~

回復 #5194 boy12 的帖子

原來係咁~~~~~~~~~
少林寺係你5星級的家
原帖由 felixng2007 於 2008-1-19 01:37 PM 發表
GYM!!!!!!出汗
有人話係鬆骨啵:onion18:

回復 #5197 月※月 的帖子

有空到 打工仔樂園 » 打工五字真言
超兄,JJ

今天公司大暴動,有空先踩你地場

现在小弟訓教啦,拜拜
原帖由 大頭貓 於 2008-1-19 03:33 PM 發表
我有去回了帖和按了感謝作者喇:onion05:
原帖由 大頭貓 於 2008-1-19 03:33 PM 發表
你覺得帖子好 也按按感謝作者 以作鼓勵作者發帖
原帖由 大頭貓 於 2008-1-19 03:36 PM 發表
超兄,JJ

现在小弟訓教啦,拜拜
公司大暴動 唉...會搞到他們沒胸

886 早睡早起啵 :sleeps:
原帖由 boy12 於 2008-1-19 01:55 PM 發表

什麼股 ?
希望吾係你後面個啦 ! 說笑姐 !!
講清楚D比較好, 月月妹係到嗎 !! :onion31:
Hoho ..... :onion05:

stock game 少玩左啦, 打爆左又要來過, 無心機玩 ! :019: ...
boy12說得對啊:onion18: 講得不清不楚 我不明白咖
原帖由 月※月 於 2008-1-19 02:52 PM 發表

有人話係鬆骨啵:onion18:
邊个邊个??  阿誰想鬆骨?  折骨我就最耍家
原帖由 大頭貓 於 2008-1-19 03:36 PM 發表
超兄,JJ

现在小弟訓教啦,拜拜
大暴動?  咁点解你唔學我地偉大祖国咁攞枝 AK47 出嚟振壓, 狂掃佢半粒鈡就攪掂 loh:024: