返回列表 回復 發帖
原帖由 jj99xx 於 21/1/2008 01:08 AM 發表

:024: 淫你个寿头, 係吟詩

我見佢唔 l-i-k-e 冇份参加于是乎送份礼佢等佢 happy 下

hello, 各位, 打水圍唔啱我, 我路過咖咋, 當我透明都 OK 咖 ...
哥哥你来啦!
喝吃饱没?着狗是不是你养架?好cute

回復 #5279 jj99xx 的帖子

你唔淫 我唔知再有誰人淫過你啦
原帖由 jj99xx 於 21/1/2008 01:08 AM 發表

:024: 淫你个寿头, 係吟詩

我見佢唔 l-i-k-e 冇份参加于是乎送份礼佢等佢 happy 下

hello, 各位, 打水圍唔啱我, 我路過咖咋, 當我透明都 OK 咖 ...
还有,什么是打水围?什么意思?

回復 #5282 felixng2007 的帖子

哇,你这样讲哥哥架?
原帖由 nesta0013 於 2008-1-20 10:18 PM 發表
进来看一看:onion05: :onion14:
嘩、掌門人乜你呢排入親嚟都係張櫈未坐暖就溜噢???
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-21 01:09 AM 發表

你同我讲着话吗?
什么功夫?
乾坤大挪移、九陽神功、凌虛步、金烏刀法、搜骨鷹爪擒拿手、七傷拳、青蝠身法、聖火令法、寒冰綿掌、聖火神功等等............!
搜骨鷹爪擒拿手,這個我拿手

回復 #5281 夜雨馨 的帖子

係呀, 可惜去年三月上了天堂, 灯籠寫一十有九:onion03:
原帖由 andy_theoh 於 21/1/2008 01:15 AM 發表

乾坤大挪移、九陽神功、凌虛步、金烏刀法、搜骨鷹爪擒拿手、七傷拳、青蝠身法、聖火令法、寒冰綿掌、聖火神功等等............!
搜骨鷹爪擒拿手,這個我拿手 ...
那么多功夫,听说1个功夫都要学很多年,那么多,我学得来老啦 ,或者。。死左都没学完
原帖由 jj99xx 於 21/1/2008 01:16 AM 發表
係呀, 可惜去年三月上了天堂, 灯籠寫一十有九:onion03:
真架?
那什么是打水围?我不明白什么意思?

回復 #5286 andy_theoh 的帖子

一槍擊爆你個頭
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-21 01:12 AM 發表

还有,什么是打水围?什么意思?
打水圍一詞來自三四十年代的香港, 情况就好比今日嘅 happy hour, 你入去飲杯, 見到 d friends 就過去吹下水, 冇 friends 响度就是但揾人搭下咀就鬆, 有靚仔就放下电, 有啱睇嘅女仔就溝下...

呢个三字詞经典嗎?

回復 #5291 jj99xx 的帖子

哈依家叫其他啦 叫撞打Xx
多謝 jj 老師's expalination  !
I don't even know that too ! :019:
吾知打水圉可以explain 溝女 tim !
Hi everyone !

~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 jj99xx 於 21/1/2008 01:25 AM 發表

打水圍一詞來自三四十年代的香港, 情况就好比今日嘅 happy hour, 你入去飲杯, 見到 d friends 就過去吹下水, 冇 friends 响度就是但揾人搭下咀就鬆, 有靚仔就放下电, 有啱睇嘅女仔就溝下...

呢个三字詞经典嗎? ...
好厉害啊!多谢提点啊
原帖由 felixng2007 於 21/1/2008 01:28 AM 發表
哈依家叫其他啦 叫撞打Xx
撞打Xx ,又是什么呢?