返回列表 回復 發帖

i from serdang too~~
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 bbyyhh 於 2008-1-13 12:03 AM 發表

i from serdang too~~
好似你同拒近D.....................
原帖由 vwwo 於 2008-1-11 07:19 PM 發表

够既,够既!
最紧要系你请,我地个个都去晒,企住饮又点话!
哈哈!如果一大堆人在mamak企住饮的话,我想场面都几壮观。我想其他人会以为我地要开片。。

回復 #5989 vwwo 的帖子

係啊??咁你住在边part啊??

回復 #5990 bbyyhh 的帖子

原来我地係同乡ga?? 咁有无可能係邻居勒??
原帖由 shenngau 於 2008-1-13 12:08 AM 發表

哈哈!如果一大堆人在mamak企住饮的话,我想场面都几壮观。我想其他人会以为我地要开片。。
由得D人点埝啊,你请吾请先?
原帖由 jeo 於 2008-1-13 12:11 AM 發表
係啊??咁你住在边part啊??
sg.long.
原帖由 vwwo 於 2008-1-13 12:14 AM 發表

由得D人点埝啊,你请吾请先?
我没咁豪woh。。再加上我仲读咁书,边有可能咁豪啦。。
但以我咁省家(我几算死草架)的性格,我都不会随便请人。。请多多见谅。
erm。。不如你请啦。。
原帖由 shenngau 於 2008-1-13 12:31 AM 發表

我没咁豪woh。。再加上我仲读咁书,边有可能咁豪啦。。
但以我咁省家(我几算死草架)的性格,我都不会随便请人。。请多多见谅。
erm。。不如你请啦。。 ...
要我山长水远走去果度,仲要我请??
哈哈!咁剩係请你一个,我都请得起。
原帖由 jeo 於 2008-1-13 12:13 AM 發表
原来我地係同乡ga?? 咁有无可能係邻居勒??
你话呢??
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**

回復 #6000 bbyyhh 的帖子

你都几早wor.. 净係你同我
其他人仲未睡醒..
我醒咗

回復 #6002 shenngau 的帖子

早晨..:onion14:
晚上好:onion05: