返回列表 回復 發帖

回復 #6149 大頭貓 的帖子

二月移文局個單野????????what ar i don;t know wor
原帖由 nesta0013 於 2008-1-27 01:12 PM 發表
月月今天不讲话??

只是贴照片??
今天心情好 可以慢慢找適合圖片嘛:onion05:
原帖由 大頭貓 於 2008-1-27 01:15 PM 發表
月 月,你係咪想我變番做一督貓史呀:024:
你變乜都係一督史喇:024:
披著羊皮的狼

回復 #6151 felixng2007 的帖子

哦.....

你打鬼頭工架....

在二月英国出了一條生癹例,如果有人請黑工,

一個罚十千磅嘛

回復 #6154 大頭貓 的帖子

無可能係我       我永遠都無人請:019:

回復 #6153 月※月 的帖子

天呀.....

我咁靚仔,你話我似一督史

激死我啦....:onion03: :onion03:
我地無黑工 council will chekc for us ga la, no need to care about anything
原帖由 大頭貓 於 2008-1-27 02:03 PM 發表
天呀.....

我咁靚仔,你話我似一督史

激死我啦....:onion03: :onion03:
唔想激死你:onion31: 所以點首>披著羊皮的狼你聽囉

回復 #6155 felixng2007 的帖子

哦...

睇你一表人材咁,点解咁講呀?!

因為呢单野我公司抄了很多人,所以而家做到PK

回復 #6158 月※月 的帖子

披著羊皮的狼
原帖由 大頭貓 於 2008-1-27 02:08 PM 發表
哦...

睇你一表人材咁,点解咁講呀?!

因為呢单野我公司抄了很多人,所以而家做到PK

me is selfsmploy so no one employ me, what do u do?
i never have to care about those 100000 fine becasue it will never apply to us

回復 #6160 felixng2007 的帖子

月 月,今日好風趣呀

回復 #6162 大頭貓 的帖子

我睡覺啦 披著羊皮的狼
原帖由 大頭貓 於 2008-1-27 02:14 PM 發表
月 月,今日好風趣呀

係啊,這幾天真係好大風又凍啊

回復 #6163 felixng2007 的帖子

錯...

係披著羊皮的猫:024: