返回列表 回復 發帖
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 12:40 AM 發表

vwwo 姐...你住吉隆坡邊度....
我住响KL同Selangor中间!!
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 12:56 AM 發表

我住响KL同Selangor中间!!
啊....系中間...個地方一定係不x不x....
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 01:05 AM 發表

啊....系中間...個地方一定係不x不x....
系哦,东南西北甘大。。。。。
我住南部架!!
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 01:12 AM 發表

系哦,东南西北甘大。。。。。
我住南部架!!
系無拉港再上...係咪啊?
睇幾時得閑一起去the mines 飲茶..
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 01:36 AM 發表

系無拉港再上...係咪啊?
睇幾時得閑一起去the mines 飲茶..
哗~~~~你实在太聪明啦~~~~
我屋企去the mines又真系好近!!
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 01:40 AM 發表

哗~~~~你实在太聪明啦~~~~
我屋企去the mines又真系好近!!
哈哈.....bdr sg long...
我咁聪明...你就kiss我一野囉...作為贊賞
揾日一起去啦....the mines..
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 02:03 AM 發表

哈哈.....bdr sg long...
我咁聪明...你就kiss我一野囉...作為贊賞
揾日一起去啦....the mines..
原来你一早就有留意我既~~~~
呵呵~空间怎么上传照片啊?:014:
呵呵~空间怎么上传照片啊?:014:
有人在吗?:onion03:
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 02:19 AM 發表

原来你一早就有留意我既~~~~
yala....no 留意 you....is 留意 who...oh~
得得地,你好耐无返黎了哦!!!!!!
你响边啊??

回復 #6393 vwwo 的帖子

hi leng lui....just wake up...