返回列表 回復 發帖

回復 #6434 bourget 的帖子

可爱的ju ju,我要下线啦!我这里凌晨4.22am,很累了 。明天见。
felix记得pm我。
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?

回復 #6436 夜雨馨 的帖子

aahhhh 吾好再做夜鬼啦。。。。
迪士尼樂園歡迎你

回復 #6437 bourget 的帖子

arg......arg......arg......bourget!!!!!!.....why u tell her so quick ar......

回復 #6438 felixng2007 的帖子

你唔惊woofy找你晦气啊?撩女仔。。。
喵喵喵

回復 #6439 feimiao0 的帖子

你講甚麼???? ??? 你唔知WOOFY 係我敵人:024:   所以和撩女仔有甚麼關係????
我依家又唔係撩女仔。 朋友談話 比錢會員洗
原帖由 felixng2007 於 2008-1-29 06:39 AM 發表
你講甚麼???? ??? 你唔知WOOFY 係我敵人:024:   所以和撩女仔有甚麼關係????
我依家又唔係撩女仔。 朋友談話 比錢會員洗
係敌人咩。。。
我仲以为是。。。
喵喵喵

回復 #6441 feimiao0 的帖子

係甚麼 講黎知
原帖由 felixng2007 於 2008-1-29 02:53 發表
我猜測你22 年       好!!!!!!!! 你p.m. me tell me how old u are i give u 5000000 tvb$$$$ and also i will no tell anyone.......but the info must be true!
felix 撩女仔 !! :024:
~ boyboy 俱乐部 ~

回復 #6443 boy12 的帖子

甘都叫撩女仔 ???!!!!!!! 估下人地how old 叫撩女仔?? 好無天理
原帖由 夜雨馨 於 2008-1-29 04:20 發表
可爱的ju ju,我要下线啦!我这里凌晨4.22am,很累了 。明天见。
felix记得pm我。
馨 馨 !  He always do that ga !! U better be careful of him !
By the way, I think u are around 24-6 !  Hoho :onion31:
原帖由 felixng2007 於 2008-1-29 06:53 發表
甘都叫撩女仔 ???!!!!!!! 估下人地how old 叫撩女仔?? 好無天理
I'm just kidding jar ma !
I think I have an idea how old she is !  Hoho

回復 #6446 boy12 的帖子

我唔明你d 英文可以打中文嗎?
原帖由 felixng2007 於 2008-1-29 06:49 AM 發表
係甚麼 講黎知
係什么你自己知啦。。。
喵喵喵
原帖由 boy12 於 2008-1-29 06:54 AM 發表

I'm just kidding jar ma !
I think I have an idea how old she is !  Hoho
喵喵喵

回復 #6449 feimiao0 的帖子

boy12   溝女王