返回列表 回復 發帖

回復 #6450 felixng2007 的帖子

I wish I am !
Actually that is the name given by the others to u !  :onion31:
I don't mind if you wanted to call me that !!
~ boyboy 俱乐部 ~

回復 #6452 月※月 的帖子

妹妹...........好

今日的人:onion05: 晒喎!!:024:
大家好
原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 11:47 AM 發表
妹妹...........好

今日的人:onion05: 晒喎!!:024:
哥哥你好........野:onion14: 走曬人:onion05: 還有jj狗狗啵:onion18:
原帖由 jj99xx 於 2008-1-29 12:00 PM 發表
大家好
你好,我又好,請你飲水喇:onion14:
原帖由 jj99xx 於 2008-1-29 12:00 PM 發表
大家好
你這個時間不是去:sleeps: 咩
原帖由 月※月 於 2008-1-29 12:12 PM 發表

哥哥你好........野:onion14: 走曬人:onion05: 還有jj狗狗啵:onion18:
好就好啦.......野乜鬼傘
原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 12:25 PM 發表

好就好啦.......野乜鬼傘
嘻嘻 我讚你啵 梗要加個字嘛
同你地say個hi .
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.

回復 #6460 甘仔超 的帖子

超兄

歡迎龜隊
天氣凍,更要龜隊啦,
原帖由 月※月 於 2008-1-29 12:31 PM 發表

嘻嘻 我讚你啵 梗要加個野字嘛
妹妹....你都好野................鬼

回復 #6462 甘仔超 的帖子

新年就到,

有假放冇.......?:onion05:

回復 #6464 大頭貓 的帖子

自己公司,有冇假放都係咁啦,:onion05: