返回列表 回復 發帖

回復 #6465 甘仔超 的帖子

我3月同我亞顶要左一個半月大假:onion05:

到時先可以返香港happy happy:onion05:
原帖由 甘仔超 於 2008-1-29 12:32 PM 發表
同你地say個hi .
超哥仔,你好,請你飲杯茶:onion14: 慢慢吹水喇:onion18:
原帖由 甘仔超 於 2008-1-29 01:12 PM 發表
自己公司,有冇假放都係咁啦,:onion05:
自己公司可以放多d假囉:onion14:
原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 12:41 PM 發表

妹妹....你都好野................鬼
我無野鬼來這裡啵:onion05: 野都係野一些貓貓狗狗來這裡吹下水咋:onion14:
原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 01:30 PM 發表
我3月同我亞顶要左一個半月大假:onion05:

到時先可以返香港happy happy:onion05:
不是返香港過年麼
原帖由 月※月 於 2008-1-29 01:53 PM 發表

我無野鬼來這裡啵:onion05: 野都係野一些貓貓狗狗來這裡吹下水咋:onion14:
野一些流浪狗咪好囉...

貓乜鬼傘:024:

回復 #6467 月※月 的帖子

天氣冷呀飲咁多茶成日去厠所架,
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 月※月 於 2008-1-29 01:58 PM 發表

不是返香港過年麼
我亞顶過两日返香港過年,

咁我咪要等佢返離先走得囉.......箤蛋:onion05:

今日個綱超慢..........
我都回左家了...所以唔係成日有得上網~~
少林寺係你5星級的家
間唔中先過來行下~~~:onion05:
少林寺係你5星級的家

回復 #6475 小fai 的帖子

你好

奇怪,奇怪........你屋企冇得上綱咩??
大家好,小fai,你好飘
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?

回復 #6476 大頭貓 的帖子

你好呀...你個貓頭像無左~~~
少林寺係你5星級的家
原帖由 小fai 於 2008-1-29 02:20 PM 發表
你好呀...你個貓頭像無左~~~
小貓,

修成正果,變成人形啦

回復 #6477 夜雨馨 的帖子

点解你叫夜雨馨????