返回列表 回復 發帖
你地慢慢傾, 我要瞓教啦

回復 #6496 jj99xx 的帖子

少林寺係你5星級的家
原帖由 jj99xx 於 29/1/2008 02:52 PM 發表
吾好太难为班马骝
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 甘仔超 於 2008-1-29 02:05 PM 發表
天氣冷呀飲咁多茶成日去厠所架,
飲了茶:onion14: 可以吹水囉:onion18: 唔史去厠所囉:onion05:
原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 01:59 PM 發表

野一些流浪狗咪好囉...

貓乜鬼傘:024:
你隻野貓都係來這裡吹水,才變返人妖咋:024:
原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 02:06 PM 發表

我亞顶過两日返香港過年,

咁我咪要等佢返離先走得囉.......箤蛋:onion05:

今日個綱超慢..........
你才是笨蛋也:onion31: 緊係自己返香港過年,才到你亞頂喇:onion18: 我個網時時都係超慢喎
原帖由 jj99xx 於 2008-1-29 02:52 PM 發表
886jj狗狗 發個惡夢 訓唔到再來吹水喇:onion05:

回復 #6499 月※月 的帖子

我失蹤左咁多日,近日有乜趣聞呀?八黎聽下,
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 02:22 PM 發表

小貓,

修成正果,變成人形啦

小貓一早變了人妖喇

回復 #6501 月※月 的帖子

個網時時都係超慢可能魚太多啦,唔好咁貪心啦,
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
有人吗?
原帖由 甘仔超 於 2008-1-29 04:08 PM 發表
我失蹤左咁多日,近日有乜趣聞呀?八黎聽下,
我不是八婆啵:014: 你去問jj狗狗:onion18: 佢清楚好多咖
原帖由 月※月 於 2008-1-29 04:00 PM 發表

你隻野貓都係來這裡吹水,才變返人妖咋:024:
你個衰妹,死左都俾你激到弹起.......

快D拎個頭過潻..............打
原帖由 月※月 於 2008-1-29 04:04 PM 發表

你才是笨蛋也:onion31: 緊係自己返香港過年,才到你亞頂喇:onion18: 我個網時時都係超慢喎
都話佢係我亞顶咯.......

醒左又俾激番死........天呀
原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 08:31 PM 發表

都話佢係我亞顶咯.......

醒左又俾激番死........天呀
咩野庶:onion18: 話明亞頂可以頂佢囉:024: