返回列表 回復 發帖
原帖由 月※月 於 2008-1-29 04:09 PM 發表

小貓一早變了人妖喇
呀.....天呀,我俾你激死啦

原帖由 甘仔超 於 2008-1-29 04:11 PM 發表
個網時時都係超慢可能魚太多啦,唔好咁貪心啦,
我都唔貪心:014: 我貪食之嘛
原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 08:24 PM 發表

你個衰妹,死左都俾你激到弹起.......

快D拎個頭過潻..............打
你估我又傻又痴咩 會比你打麼
原帖由 月※月 於 2008-1-29 08:35 PM 發表

咩野庶:onion18: 話明亞頂可以頂佢囉:024:
我顶....顶......頂你容易D喎
原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 08:35 PM 發表

呀.....天呀,我俾你激死啦

死左都無有怕:014: 我幫你找八兩金做人工呼吸 包你實彈起身
原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 08:39 PM 發表

我顶....顶......頂你容易D喎
人蠢無藥醫 頂我有鬼用咩:024: 頂你亞頂 你才可以返香港過新年也:onion05: 死蠢:onion31:
原帖由 月※月 於 2008-1-29 08:43 PM 發表

死左都無有怕:014: 我幫你找八兩金做人工呼吸 包你實彈起身
我彈起身,第一時間键死你呢個超级大笨蛋

原帖由 月※月 於 2008-1-29 08:46 PM 發表

人蠢無藥醫 頂我有鬼用咩:024: 頂你亞頂 你才可以返香港過新年也:onion05: 死蠢:onion31:
我...我咁聰明絕頂...你...你...你話我死蠢

我唔想做人啦
原帖由 月※月 於 2008-1-29 08:46 PM 發表

我咁聰明,你話我蠢.........你快的死過離.......

人地亞頂個口大...我口细........又点同佢顶呢

俾你激到嘔血

猫猫…做乜咁躁?
原帖由 crazie 於 2008-1-29 09:02 PM 發表
猫猫…做乜咁躁?
呀..........天呀

我講左2百幾次,

我以经成人形啦........你地忘記我係一隻貓啦

原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 08:50 PM 發表

我彈起身,第一時間键死你呢個超级大笨蛋

我比起你,我精你dd多喇:onion18: 你要多謝我喇:onion31: 比我激到彈起喎
原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 09:07 PM 發表

呀..........天呀

我講左2百幾次,

我以经成人形啦........你地忘記我係一隻貓啦

噢…原來是 猫精 大哥!
Yuk 左飯未呀?
原帖由 月※月 於 2008-1-29 09:08 PM 發表

我比起你,我精你dd多喇:onion18: 你要多謝我喇:onion31: 比我激到彈起喎
我聽唔到 我聽唔到

我係最聰明ge........啦啦啦:onion05: :onion05:
原帖由 月※月 於 2008-1-29 09:08 PM 發表

哇!你去得咁盡…因住猫精爆血管,咁就唔好啦!

猫命關天啊!