返回列表 回復 發帖
原帖由 crazie 於 2008-1-29 09:09 PM 發表

噢…原來是 猫精 大哥!
Yuk 左飯未呀?
你....你....你......你話我猫精

你同月 月都唔係好人........
原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 08:54 PM 發表

我...我咁聰明絕頂...你...你...你話我死蠢

我唔想做人啦
你去死喇 死左可以再做人喎:onion05:
咪咁啦…成精的猫,更勝於人喔!

除笨有精!
原帖由 月※月 於 2008-1-29 09:18 PM 發表

你去死喇 死左可以再做人喎:onion05:
我聽唔到 聽唔到

我逢初一,十五打小人,打笨蛋..
原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 09:00 PM 發表

我咁聰明,你話我蠢.........你快的死過離.......

人地亞頂個口大...我口细........又点同佢顶呢

俾你激到嘔血

我過黎喇 不過我好慢啵 驚你等唔到咋
猫精啊猫精…你對月 月做過的乜?

佢對你咁大殺氣既?

莫非你偷看她…甚麼的??
原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 09:11 PM 發表

我聽唔到 我聽唔到

我係最聰明ge........啦啦啦:onion05: :onion05:
你係好聰明咖 聰明過隻豬
原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 09:15 PM 發表

你....你....你......你話我猫精

你同月 月都唔係好人........
我係衰人咩 咁...你係乜東東呢
原帖由 crazie 於 2008-1-29 09:22 PM 發表

佢對你咁大殺氣既?

我係人呀.....

我静静雞講俾你聽.....佢痴線架......你小心D呀:onion31:
原帖由 大頭貓 於 2008-1-29 09:30 PM 發表

我係人呀.....

我静静雞講俾你聽.....佢痴線架......你小心D呀:onion31:
噫呀!乜咁牙煙既?佢幾時發瘟賈?
總有無得醫呢下?

該燴囉?咁靚女,就咁就 short 鬼左…

唉!真係天到妒紅顏啊!
原帖由 crazie 於 2008-1-29 09:22 PM 發表

佢對你咁大殺氣既?

你去以下網頁按加入愛與誠王國家族丫.
http://www.tvbnow.com/plugin.php ... on=view&fmid=38
原帖由 月※月 於 2008-1-29 09:30 PM 發表

我係衰人咩 咁...你係乜東東呢
鸣.....鸣........今日咩日子呀

点解的人咁ge

殺......殺.......我要大開殺界啦
原帖由 月※月 於 2008-1-29 09:36 PM 發表

你去以下網頁按加入愛與誠王國家族丫.
http://www.tvbnow.com/plugin.php?identifier=family&module=family&action=view&fmid=38
自由身舒服的喎!
原帖由 crazie 於 2008-1-29 09:36 PM 發表

噫呀!乜咁牙煙既?佢幾時發瘟賈?
總有無得醫呢下?

該燴囉?咁靚女,就咁就 short 鬼左…

唉!真係天到妒紅顏啊!
噫呀......衰鬼.......無得醫啦......末期痴線潻架

噫呀.....妒乜鬼.....红也颜呀......算把啦
原帖由 crazie 於 2008-1-29 09:39 PM 發表

自由身舒服的喎!
衰鬼......自也由.....舒乜服呀

出離行走江湖,有個xx照下好的架

快快入會,哥哥等你