返回列表 回復 發帖
原帖由 jacky760425 於 2007-9-5 04:18 PM 發表。

我是骗阿爺啰:019: !老人家罗罗嗦嗦吗?嘻嘻!开玩笑 ,阿爺不好小气啊!不是就不靓仔架! 不講又是何一講周公:sleeps: ,3张有1是我老豆啦! 不是我。。。。。。 ...
你老豆甘年轻。。。。。。。。。。。:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 04:24 PM 發表。

你老豆甘年轻。。。。。。。。。。。:019:
是架,:014: 我2老豆好年轻。。。。。。。。。。。
原帖由 jacky760425 於 2007-9-5 04:31 PM 發表。

是架,:014: 我2老豆好年轻。。。。。。。。。。。
甘你米系小弟弟黎。。。。。。。。。。
弟弟总吾去训觉。。。。。。

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
好了,靓女明天淡了,我要去沟周公个女啦!拜拜!:sleeps:
原帖由 jacky760425 於 2007-9-5 04:36 PM 發表。
好了,靓女明天淡了,我要去沟周公个女啦!拜拜!:sleeps:
细路,早讨啦!!。。。。。。。。。。。88:onion05:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-5 04:37 PM 發表。

细路,早讨啦!!。。。。。。。。。。。88:onion05:
早讨啦 。。。。。。。姐姐。。 。。晚安!:sleeps:
原帖由 jacky760425 於 2007-9-5 04:41 PM 發表。

早讨啦 。。。。。。。姐姐。。 。。晚安!:sleeps:
我都系时候放工啦!!
sweet dreams ya brother.........:sleeps:

病到七彩....

我也来分享一下。。

:019: :019: :onion31: :onion31: http://www.youtube.com/watch?v=IkbKMWWPydQ
希望你们听得懂。。
原帖由 acm9146 於 2007-9-5 06:01 PM 發表。
:019: :019: :onion31: :onion31: http://www.youtube.com/watch?v=IkbKMWWPydQ
希望你们听得懂。。
一直聽到林北 哈哈

回復第 656 帖由 ronnyMU 所發的帖子

lin beh is your father
开心就是人生最好的幸福
原帖由 jbm77 於 2007-9-5 12:42 AM 發表。
有没人知道金沙(澳门)会在大马开赌场?

今天收到电话叫我明天3点到 Time Square, 给了我篇号,有抽奖。
是不是老千集团既新手法啊,唔少人中过招啦。而且大马唔可能有第四张赌博执照啦.......保重!:onion14:
原帖由 devil2007 於 2007-9-5 08:37 PM 發表。

是不是老千集团既新手法啊,唔少人中过招啦。而且大马唔可能有第四张赌博执照啦.......保重!:onion14:
是啊!!!!别上当:024:
开心就是人生最好的幸福
恭喜terenceng当上VIP...