返回列表 回復 發帖

回復 #6765 boy12 的帖子

ha ha , i agree with that........

everybody, happy new year!
祝大家

要回家了:onion05: :onion05: :onion05:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

按此加入爱与诚王国            
原帖由 大頭貓 於 2008-2-1 10:15 AM 發表

無痕痕都俾你串,我睇你真係唔想大啦,

每逢初一,十五打鑊金,你呀拿

講下都唔比也:024: 你,,,你,,,你想打死我咩
原帖由 大頭貓 於 2008-2-1 10:07 AM 發表

妹妹不嬲都十下十下咁架啦....

我地见妹妹可爱,鐘意逗佢開心,人地点想又有咩所為喎!

不過我知佢地都係講笑ge。:014:
你估話咁易咩
原帖由 月※月 於 2008-2-1 08:34 PM 發表

你估話咁易咩 cP5X0BPDGSY
a也.....

牙尖咀利,呀芝呀莊,

快的欏你對豆雞眼過黎,...........一野插?你
大家好!

咁静ge,帖幅靚女相,旺一旺個場先!

大家好
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 大頭貓 於 2008-2-1 10:26 PM 發表

a也.....228660

牙尖咀利,呀芝呀莊,

快的欏你對豆雞眼過黎,228661...........一野插?你
嘩...你好暴力啵:onion31: 你要插我眼君子動口,不動手也:024: 我牙尖,無咬你喎

虽然相爱很难,但我们是不会分离的。
@大家好@
:onion05: :onion05:大家晚安 :sleeps: :sleeps:
@大家好@
大家好啊。。
就快新年了大家有什么节目?
原帖由 yang5301 於 2/2/2008 12:13 AM 發表
大家好啊。。
就快新年了大家有什么节目?
难得见到你

回復 #6777 夜雨馨 的帖子

难得见到我。。做么叹气???
难道。
原帖由 yang5301 於 2/2/2008 12:32 AM 發表
难得见到我。。做么叹气???
难道。
:014: 欢迎,今夜不用忙?

回復 #6779 夜雨馨 的帖子

不忙哦。。哈哈。。。最近比较有空。。。出来看看有没有奖品拿。。