返回列表 回復 發帖
原帖由 大頭貓 於 2008-2-3 01:50 PM 發表
你同佢地講,係JJ 拉你入會ge

咁咪得囉。。。
死仔你擺我上枱
原帖由 月※月 於 2008-2-3 01:59 PM 發表

0 0 7你地是什麼人啊
地球人

回復 #6870 月※月 的帖子

兒童不宜呀。。。。。。
原帖由 大頭貓 於 2008-2-3 02:01 PM 發表
兒童不宜呀。。。。。。
如果佢( crazie)比人丙 叫佢過黎丙我

回復 #6871 jj99xx 的帖子

我咁有文化,你話我冇文化,我唔欏你上抬点得:024:
原帖由 jj99xx 於 2008-2-3 01:58 PM 發表

你想構阿妹(lux)??  佢好好人咖
哇!咁都算啊? 咁我同 猫精、Felix 咁 friend
你咪話我搞 gay lor...

怨枉啊!
原帖由 大頭貓 於 2008-2-3 01:57 PM 發表

你想死呀。。。。229573229573229573
你係剛剛換左花面貓啵 我話得有錯咩
我係想死 但想果個人係你死咋

回復 #6876 crazie 的帖子

嘩,你同Felix搞 gay,關我咩事呀

回復 #6870 月※月 的帖子

嘩, 乜招呼都唔咁同我打?  真係俾 d 緋聞害死
原帖由 大頭貓 於 2008-2-3 02:03 PM 發表
我睇過佢地以及你的post  好似佢兩個真係勁過你兩條街wor
原帖由 月※月 於 2008-2-3 02:03 PM 發表

你係剛剛換左花面貓啵 我話得有錯咩
我係想死 但想果個人係你死咋
你個衰妹,真係呀尖咀利,

俾你激鬼死左
原帖由 大頭貓 於 2008-2-3 02:01 PM 發表
兒童不宜呀。。。。。。
兒童不宜咩 睇你腦部諗什麼 你不諗壞東西 壞東西都會變好東西喇
原帖由 大頭貓 於 2008-2-3 02:03 PM 發表
我話唔咁包喳, 你咁大反應就代表有嘢
原帖由 jj99xx 於 2008-2-3 02:05 PM 發表
嘩, 乜招呼都唔咁同我打?  真係俾 d 緋聞害死
jj 你成日 上的、下的、乜嘢手話?
係人都怕左你啦!

wa..ka..ka..ka...

回復 #6880 felixng2007 的帖子

妖,你咁老實,做乜鬼傘。。。。。