返回列表 回復 發帖
原帖由 crazie 於 2008-2-3 02:03 PM 發表

哇!咁都算啊? 咁我同 猫精、Felix 咁 friend
你咪話我搞 gay lor...

怨枉啊!
基唔好咩, 陳X雲, 俞老X, 个个大粒嘅都係基民嚟啦
原帖由 月※月 於 2008-2-3 02:08 PM 發表

兒童不宜咩 睇你腦部諗什麼 你不諗壞東西 壞東西都會變好東西喇
我而家諗緊点殺你。。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 大頭貓 於 2008-2-3 02:10 PM 發表
妖,你咁老實,做乜鬼傘。。。。。
你地人人都有好署  你應該用你好處和佢講
原帖由 jj99xx 於 2008-2-3 02:12 PM 發表

基唔好咩, 陳X雲, 俞老X, 个个大粒嘅都係基民嚟啦
粹屍狂徒…陳過雲?

俞結他…她的女友好掂!

記錯!殺人犯叫木林過雲!

原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 02:13 PM 發表

你地人人都有好署  你應該用你好處和佢講
唔講啦。。。我要大開殺戒啦。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 jj99xx 於 2008-2-3 02:05 PM 發表
嘩, 乜招呼都唔咁同我打?  真係俾 d 緋聞害死
見你和佢地講得咁鬼過瘾咪一陣才和你講hi
你嘩乜鬼啵:onion31: 都未夠現時網上乜乜新聞大單野
現在和你講hi hi hi hi4個夠未呢
原帖由 crazie 於 2008-2-3 02:16 PM 發表

粹屍狂徒…陳過雲?

俞結他…她的女友好掂!
粹屍狂徒 係林過雲   唔係陳過雲

回復 #6889 crazie 的帖子

嘩,你係咩年代人離ga..陳過雲,俞結他...

你都知!
原帖由 大頭貓 於 2008-2-3 02:19 PM 發表
嘩,你係咩年代人離ga..陳過雲,俞結他...

你都知!
唉…我都幾十歲人咯!

點似你的年輕力壯啊!
原帖由 felixng2007 於 2008-2-3 02:19 PM 發表

粹屍狂徒 係林過雲   唔係陳過雲
老友,唔該睇下上面啊!

拜託!

回復 #6894 crazie 的帖子

你唔好扮野呀

你應该24-27咁上下咋
原帖由 月※月 於 2008-2-3 02:19 PM 發表

見你和佢地講得咁鬼過瘾咪一陣才和你講hi
你嘩乜鬼啵:onion31: 都未夠現時網上乜乜新聞大單野
現在和你講hi hi hi hi4個夠未呢  ...
你咁大聲做乜, 我依家大聲過你...wo wo wo
:024: :024: :024:
原帖由 大頭貓 於 2008-2-3 02:07 PM 發表

你個衰妹,真係呀尖咀利,

俾你激鬼死左
嘻嘻 我衰極都好過你:onion31: 都係好啵
對你地唔牙尖咀利 怎可在這裡浦啊 一早比你地嚇走左喇:onion05: 傻貓

回復 #6895 crazie 的帖子

妖,我回得慢呀!!
原帖由 大頭貓 於 2008-2-3 02:26 PM 發表
妖,我回得慢呀!!
猫精…點解唔試下用 九方輸入法,幾好用啊!

我英文版 Xp 都 ok!