返回列表 回復 發帖
原帖由 月※月 於 2008-2-3 02:25 PM 發表

嘻嘻 我衰極都好過你:onion31: 都係好啵
對你地唔牙尖咀利 怎可在這裡浦啊 一早比你地嚇走左喇:onion05: 傻貓  
吓,你叫我咩話???

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
嘩,咁人齊呀!!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.

回復 #6900 crazie 的帖子

乜九方輸入法呀?

都唔知你講乜九。。。

回復 #6902 甘仔超 的帖子

所以咪叫你入嚟一齊 happy loh

回復 #6902 甘仔超 的帖子

嘩,超兄。。。咁遲呀
原帖由 甘仔超 於 2008-2-3 02:31 PM 發表
嘩,咁人齊呀!!
人齊喇:onion18: 超哥仔你又來襯熱鬧喇:onion05:

回復 #6903 大頭貓 的帖子

你講緊乜九輸入法呀?

回復 #6906 月※月 的帖子

人齊喇,開台打四圈都夠人,
原帖由 大頭貓 於 2008-2-3 02:31 PM 發表
乜九方輸入法呀?

都唔知你講乜九。。。
猫精啊猫精,人有七竅,你已通六竅;

我是配服啊配服!

回復 #6907 甘仔超 的帖子

妖,你睇前面啦。。

唔好成日睇人後面嘛
哈囉!甘老大!恭喜發財!
原帖由 jj99xx 於 2008-2-3 02:25 PM 發表

你咁大聲做乜, 我依家大聲過你...wo wo wo
:024: :024: :024:
你又在發癲也:onion31: 我幾時都很溫柔咖
和你HI之嘛都無大聲過啵:onion03:
細字驚你老眼熏花睇唔到咋:024:

回復 #6909 crazie 的帖子

你同 JJ 和超兄倾多d,  十竅都有得你出

回復 #6910 大頭貓 的帖子

你前面有乜睇呀?:onion10:
原帖由 crazie 於 2008-2-3 02:37 PM 發表
哈囉!甘老大!恭喜發財!
我地一起叫佢加入            

你如果比高版燒你叫佢找我    我幫你反燒佢