返回列表 回復 發帖
原帖由 大頭貓 於 2008-2-3 02:29 PM 發表

吓,你叫我咩話???

我叫你可愛小貓咪囉 又有錯咩

回復 #6908 甘仔超 的帖子

時事區 jam 晒 d hamsublo 睇希希雀雀新聞, 我都冇咁好氣去復, 打十二圈重好, 十二番半辣上

回復 #6912 月※月 的帖子

你溫柔......:024:

你真係當我死左呀
原帖由 甘仔超 於 2008-2-3 02:35 PM 發表
人齊喇,開台打四圈都夠人,
佢地D人打鬼到四圈咩 打柴可能得

回復 #6911 crazie 的帖子

恭喜發財呀,不過你咁窮,又冇人照,快d加入爱与诚王国啦
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 月※月 於 2008-2-3 02:38 PM 發表

你又在發癲也:onion31: 我幾時都很溫柔咖
和你HI之嘛都無大聲過啵:onion03:
細字驚你老眼熏花睇唔到咋:024:
咁又兜得番, 真叻, 抵錫
原帖由 大頭貓 於 2008-2-3 02:41 PM 發表
你溫柔......:024:

你真係當我死左呀
你係死左喎 你現在回魂咋

回復 #6917 jj99xx 的帖子

係呀,插針唔入,比人趕出黎:onion03:
原帖由 月※月 於 2008-2-3 02:43 PM 發表

佢地D人打鬼到四圈咩 打柴可能得
你真係身痕...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 jj99xx 於 2008-2-3 02:41 PM 發表
時事區 jam 晒 d hamsublo 睇希希雀雀新聞, 我都冇咁好氣去復, 打十二圈重好, 十二番半辣上
我未去時事區睇啵 有好野睇咩 現在去睇睇:onion05:

回復 #6919 月※月 的帖子

唔好打柴啦,過年過節,打邊爐啦..:onion14:
原帖由 甘仔超 於 2008-2-3 02:46 PM 發表
重有幾个 hi 上腦响處亂講廿四, 真吹脹
原帖由 甘仔超 於 2008-2-3 02:44 PM 發表
恭喜發財呀,不過你咁窮,又冇人照,快d加入爱与诚王国啦
甘老大…
我怕死無全屍啊!
原帖由 jj99xx 於 2008-2-3 02:44 PM 發表

咁又兜得番, 真叻, 抵錫
兜唔到:014: 一早閃左人去睇時事喇:onion05:
我幾時都係低鍚咖 不過唔係你啵
原帖由 甘仔超 於 2008-2-3 02:46 PM 發表
你又黎     插針唔入!!!!