返回列表 回復 發帖

回復 #6928 crazie 的帖子

點會死無全屍呢,呢度又唔係大陸?
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 月※月 於 2008-2-3 02:47 PM 發表

我未去時事區睇啵 有好野睇咩 現在去睇睇:onion05:
小心果 d 一毫子都冇嘅古怪物體, 有幾个可能索得 k 多
原帖由 crazie 於 2008-2-3 02:49 PM 發表

甘老大…
我怕死無全屍啊!
都話黎找我啦  睇下邊一個死先
原帖由 甘仔超 於 2008-2-3 02:47 PM 發表
唔好打柴啦,過年過節,打邊爐啦..:onion14:
話時話 打柴點解咖 我見人講打柴 我又講打柴咋

回復 #6934 月※月 的帖子

打柴=釘左囉

正一超级大笨蛋。。。。。

打柴好啦唔好收柴呀,問 JJ啦!
我係隔離開緊片…有人要拆我祠堂…我要還拖!

請啊!

如果你俾人由愛神丘比特 dun 番落爱与诚神將咪係打柴 loh

降級呀

回復 #6939 jj99xx 的帖子

柴?  我嘅唔識打, 又唔識收, 只係識偷
原帖由 大頭貓 於 2008-2-3 02:46 PM 發表

你真係身痕...229589
你又知我身痕:onion31: 天氣乾燥 剛剛想找啊四抓痕:onion18:
原帖由 crazie 於 2008-2-3 02:58 PM 發表
我係隔離開緊片…有人要拆我祠堂…我要還拖!

請啊!
希望你下次返來个祠堂還是原整無缺啦, 88 !!
原帖由 jj99xx 於 2008-2-3 02:52 PM 發表

小心果 d 一毫子都冇嘅古怪物體, 有幾个可能索得 k 多
你都古古怪怪啵 史唔史小心埋你呢可
原帖由 甘仔超 於 2008-2-3 02:56 PM 發表
打柴=釘左囉
明白了 多謝超哥仔指導
無你地咁好氣啦,發番個靚夢先。。。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件