返回列表 回復 發帖
原帖由 大頭貓 於 2008-2-3 02:56 PM 發表
正一超级大笨蛋。。。。。
我是給你影響囉 對得多笨貓會醒咩
原帖由 月※月 於 2008-2-3 03:05 PM 發表

你都古古怪怪啵 史唔史小心埋你呢可
我大把水咖, 你蹲下來看看
原帖由 甘仔超 於 2008-2-3 02:57 PM 發表
打柴好啦唔好收柴呀,問 JJ啦!
我聽過叔叔玩啤牌時講過落雨收柴咖JJ時時收柴咖
原帖由 jj99xx 於 2008-2-3 03:10 PM 發表

我大把水咖, 你蹲下來看看
水之嘛 史鬼睇你咩 唔睇

回復 #6948 月※月 的帖子

哦,識d野喎!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 大頭貓 於 2008-2-3 03:07 PM 發表
無你地咁好氣啦,發番個靚夢先。。。。。229598229598
88 貓貓

我都要冲凉覺覺豬咯, 你地慢慢傾

sayonara-oh, anihasaiyo, bom noite, buenas noches, bye bye
我回来了
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?

回復 #6952 夜雨馨 的帖子

等得妳好苦呀:019:
原帖由 甘仔超 於 3/2/2008 04:02 PM 發表
等得妳好苦呀:019:
有这样的事

回復 #6954 夜雨馨 的帖子

係呀,你個夜 & 天又插針唔入,冇計啦
闪过
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 甘仔超 於 3/2/2008 04:12 PM 發表
係呀,你個夜 & 天又插針唔入,冇計啦
我现在那边好静
原帖由 angkukubb 於 3/2/2008 04:16 PM 發表
闪过
:onion14: 欢迎富豪

回復 #6957 夜雨馨 的帖子

幾點呀?大姐..d人瞓晒啦!
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-3 04:19 PM 發表

:onion14: 欢迎富豪
多谢多谢 饮杯茶啦:onion14:
http://angkukuworld.blogspot.com/