返回列表 回復 發帖
原帖由 甘仔超 於 3/2/2008 04:20 PM 發表
幾點呀?大姐..d人瞓晒啦!
我这里下午4点几。
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 angkukubb 於 3/2/2008 04:21 PM 發表

多谢多谢 饮杯茶啦:onion14:
多点黎爱与诚坐坐
小弟向众仙家问好
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 angkukubb 於 3/2/2008 04:29 PM 發表
小弟向众仙家问好
:014: 真系有礼貌,但是现在这个时候,只有我同甘仔
來看看有沒有人:onion05:
原帖由 月※月 於 2008-2-3 10:19 PM 發表
月月我黎啦:onion05:
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 月※月 於 2008-2-3 10:19 PM 發表
衰妹。。。。。一起身就见到你,真係黑啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
肚餓。。。。。。。。閃
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
路过。。。。:onion05: :onion05:
@大家好@
原帖由 大頭貓 於 2008-2-3 10:22 PM 發表

衰妹。。。。。一起身就见到你,真係黑啦229795
一見我又叫衰妹啊:024: 衰和好你都分唔到咩:onion31:

回復 #6970 月※月 的帖子

我話妳好咪得囉,妳係我地班主嘛!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
大家好

回復 #6972 夜雨馨 的帖子

真係名副其實夜雨馨喎!
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-2-4 01:50 AM 發表
我話妳好咪得囉,妳係我地班主嘛!
多謝超哥仔支持我啊
嘩...咁凍,你還未:sleeps: 放假,不用上班麼
原帖由 kingworld 於 2008-2-3 10:21 PM 發表

月月我黎啦:onion05:
kingworld你好,請你喝茶:onion14: