返回列表 回復 發帖

回復 #7093 yang5301 的帖子

嘩,恭喜,恭喜

真舒服啦。。
十 年 寒 窗 無 人 問 , 一 鳴 驚 人 天 下 知!
原帖由 大頭貓 於 2008-2-6 04:40 AM 發表
hi,精子+卵子
唔好甘叫我...

叫我汶喇...

回復 #7093 yang5301 的帖子

二月移民局出新Law喎。。

小心,小心
十 年 寒 窗 無 人 問 , 一 鳴 驚 人 天 下 知!

回復 #7094 howgeemun 的帖子

我不欺负人。。。妈妈教。。
我爱人人。。人人教我。。

回復 #7097 howgeemun 的帖子

啊,明白

汶精精,你好。。。

我叫小貓:onion05:

回復 #7097 howgeemun 的帖子

汶汶。。。

回復 #7098 大頭貓 的帖子

又出新law。。
原帖由 yang5301 於 2008-2-6 04:46 AM 發表
我不欺负人。。。妈妈教。。
我爱人人。。人人教我。。
  無言中......
原帖由 大頭貓 於 2008-2-6 04:46 AM 發表
啊,明白

汶精精,你好。。。

我叫小貓:onion05:
小貓...   系汶   唔系汶精精吖....
原帖由 yang5301 於 2008-2-6 04:47 AM 發表
汶汶。。。
做咩無喇喇甘乖 ???

回復 #7103 howgeemun 的帖子

哈哈。。好像你也是马来西亚人。。还没睡吗?夜晚长长。。都不知要做什么。。
原帖由 大頭貓 於 2008-2-6 02:12 AM 發表
嘩,JJ 冇去一排時事焦點,

点解E+多咁多呢D白痴。。。。ga
hello brothers and sister

我等果班索 K high 上腦份子 OD 瓜柴我至再上去

依家插針都唔入呀
原帖由 yang5301 於 2008-2-6 04:50 AM 發表
哈哈。。好像你也是马来西亚人。。还没睡吗?夜晚长长。。都不知要做什么。。
就黎去訓....   驚訓訓下比D煙花聲吵醒...

回復 #7102 yang5301 的帖子

你唔知咩。。。。

呢單野我公司大裁员呀。。。。

如果你係大埠,就小心囉!
原帖由 yang5301 於 2008-2-6 04:48 AM 發表
又出新law。。
移民局出新law關到你同小貓咩事? 你地要移民 ???