返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-7-7 10:51 PM 發表

講笑之嘛.
不好笑..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回復 #7127 CC517 的帖子

边有可能发生的事情..
玩野啊..你
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-7 10:54 PM 發表

不好笑..
乖不哭啦, 今天放你假, 不用掃地了.

回復 #7128 nicnic1161 的帖子

差不多僚..
原帖由 CC517 於 2008-7-7 10:54 PM 發表

吹水都要扣分咩.
你想试下扣分..
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-7 10:54 PM 發表
边有可能发生的事情..
玩野啊..你
祝福你都不對啦, 真難伺候.:onion05: :onion05:
原帖由 CC517 於 2008-7-7 10:55 PM 發表

乖不哭啦, 今天放你假, 不用掃地了.
不得..

你去扫..
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-7 10:56 PM 發表

不得..

你去扫..
OK. 幫你一下咋.:onion05:
原帖由 CC517 於 2008-7-7 10:56 PM 發表

祝福你都不對啦, 真難伺候.:onion05: :onion05:
要祝福人也要找对的贺词...
原帖由 CC517 於 2008-7-7 10:58 PM 發表

OK. 幫你一下咋.:onion05:
不是一下
是整楼层...

回復 #7138 mickeybblim 的帖子

点解唔睬人??
入谷温人
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-7 10:59 PM 發表

要祝福人也要找对的贺词...
點為之對, 無百子千孫, 那來人入少林寺.
原帖由 toyo88 於 2008-7-7 11:00 PM 發表
点解唔睬人??
米答咗你咯..
http://www1.tvbnow.com/thread-130688-474-1.html

7107楼..
7110楼..

原帖由 mickeybblim 於 2008-7-7 10:50 PM 發表

88师兄...
看得多big bro凶人...
:onion31: 我警告人, 无凶人! 警告完无改变就 ! 你就凶人!
原帖由 CC517 於 2008-7-7 11:03 PM 發表

點為之對, 無百子千孫, 那來人入少林寺.
点既都不明..