返回列表 回復 發帖
同大家拜個早年 sin !!
祝大家心想事成,  萬事勝意!  :014:

Hoho . . .  :onion05:
~ boyboy 俱乐部 ~
财神爷派钱咯。。

回復 #7141 boy12 的帖子

happy new years guy ...wish u all the best  n 身体健康。。。
原帖由 yang5301 於 2008-2-7 02:33 發表
happy new years guy ...wish u all the best  n 身体健康。。。
祝鼠年快樂, 身體健康, 心想事成 !!
财神爷派钱咯 . . .
~ boyboy 俱乐部 ~
Happy Chinese New Year !
Wish everyone

回復 #7145 andylfn123 的帖子

happy new year to u too..
wish you all happy chinese new year 2 ..
奇怪,奇怪

中國新年關鬼佬咩事呢?点解佢地重開心過我o既!
十 年 寒 窗 無 人 問 , 一 鳴 驚 人 天 下 知!
原帖由 大頭貓 於 2008-2-8 02:03 AM 發表
奇怪,奇怪

中國新年關鬼佬咩事呢?点解佢地重開心過我o既!
因為我地舞龍無獅佢地覺得好分得意 睇猴子甘
大頭貓 .太陽神阿波羅
鼠年快樂, 身體健康,
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 felixng2007 於 2008-2-8 02:06 AM 發表

因為我地舞龍無獅佢地覺得好分得意 睇猴子甘
嘩,你同我一樣咁無廖喎。。。

祝你:身體健康 心想事成
十 年 寒 窗 無 人 問 , 一 鳴 驚 人 天 下 知!
原帖由 大頭貓 於 2008-2-8 02:13 發表

嘩,你同我一樣咁無廖喎。。。

祝你:身體健康 心想事成
我都咁無廖!

回復 #7150 lux1261 的帖子

妹姐。。。

我祝你: 青春常註  笑口常開
原帖由 大頭貓 於 2008-2-8 02:15 發表
妹姐。。。

我祝你: 青春常註  笑口常開
叫我亞妹得拿!
多謝你!:014:
大家新年快乐!!!
喵喵喵