返回列表 回復 發帖
原帖由 月※月 於 2008-2-11 12:03 AM 發表

爛訓豬:sleeps: 豬年過左喇:onion05: 你訓到幾時咖 2月8日訓咖啵 仲不起身
呢幾日好鬼忙呀,做到我手軟脚軟,部車又壞o左,明天又要神早起身去車房啦,

有空先同你吹。。。閃
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十 年 寒 窗 無 人 問 , 一 鳴 驚 人 天 下 知!

回復 #7228 jackz 的帖子

幾Q喎。。。

恭喜,恭喜
十 年 寒 窗 無 人 問 , 一 鳴 驚 人 天 下 知!

回復 #7230 kianlee 的帖子

thank you thankyou:014: :014:

回復 #7232 大頭貓 的帖子

thx everyone!!!:onion05:
原帖由 felixng2007 於 2008-2-9 10:08 AM 發表
boy12 will giv u lots of 8's later on la.
有人派利是, 我有冇份GA

回復 #7235 visitor 的帖子

你一定有
...
好像有人要派“利是”喔

恭喜jackz新年得子,祝他快高长大 :onion05:

大家好啊!!!:014: :onion05: :onion14:

按此加入爱与诚王国            
原帖由 jackz 於 2008-2-11 10:06 AM 發表
thank you thank you
how about for my new born son ar??

born on 6:49pm, 02/09/2008
http://i273.photobucket.com/albums/jj224/jackz88/cannoncamera167.jpg
恭喜恭喜jackz。。。

...
恭喜恭喜jackz。。。
最近没人?

按此加入爱与诚王国            

回復 #7241 nesta0013 的帖子

没人
原帖由 felixng2007 於 2008-2-12 11:32 PM 發表
没人
哦,明白了。
真的是没人

按此加入爱与诚王国            

回復 #7243 nesta0013 的帖子

全部做了神。。。
大家好
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?