返回列表 回復 發帖
原帖由 kingworld 於 2008-2-14 03:19 AM 發表

:024: 俾禄貌我戴
幾時買左頂綠色既冒比你吖??
原帖由 howgeemun 於 2008-2-14 03:20 AM 發表

:onion10: 我已經超過18喇... 可以去睇... :onion10:

唔似得你吖... 仲要媽媽/爸爸既陪伴下先可以睇.. 因為你未過18...
我识好多野啦
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
  早抖喇... king哥...

今日要早D訓... 發夢... 要夢到啊爺既細佬...
原帖由 howgeemun 於 2008-2-14 03:22 AM 發表

你電腦大把親女相喇... 應該仲好sexy添... 所以我果D可以DEL左駕喇..
至靓女麽你咯 我点舍得del
原帖由 howgeemun 於 2008-2-14 03:26 AM 發表
  早抖喇... king哥...

今日要早D訓... 發夢... 要夢到啊爺既細佬...
等埋我:onion05: 我地一起训
各位晚安,发过好梦。我都睡啦
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?

回復 #7350 nesta0013 的帖子

no!!!
i m gonna make one just for u!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十 年 寒 窗 無 人 問 , 一 鳴 驚 人 天 下 知!
今天是情人节, 本人在此祝大家情人节快乐,希望大家开开心心过情人节。。。。。。
欢迎加入爱与诚王国
希望这世界里都充满爱与诚
祝大家情人节快乐!:onion05:

按此加入爱与诚王国            
原帖由 jackz 於 2008-2-14 07:34 AM 發表
no!!!
i m gonna make one just for u!!
haha...wat u wanna make for me??

按此加入爱与诚王国            
各位爱与诚概朋友, 情人节快乐!
http://angkukuworld.blogspot.com/
情人节快乐

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
各位情人节快乐
:014: 祝各位情人节快乐,幸福
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?