返回列表 回復 發帖

回復 #7466 nesta0013 的帖子

im gonna make one for u with caroltam !!!
hahaha...
原帖由 jackz 於 2008-2-15 04:36 AM 發表
im gonna make one for u with caroltam !!!
hahaha...
huh?with carol?
haha...she is far away from me..

按此加入爱与诚王国            
一天没人来了:019:

按此加入爱与诚王国            

IT REALLY SUCKS!!!

JJ: 我第一個劈炮!

我以後唔再入嚟, 因為我唔服版主燒賣#|)l"D-`&h:m:I4n
在全球每一個角落  都可以睇到TVB劇集"B(y#y1G&T*?8C1v+c
tvbnow.com2K;`.g$L/j)D&i
[url=viewthread.php?tid=273258&pid=6048284&page=1&extra=page%3D1]http://tvbnow.com/viewthread.php?tid=273258&pid=6048284&page=1&extra=page%3D1[/url]

LET'S SHOW JJ SOME SUPPORT!!!

原帖由 jackz 於 2008-2-16 02:25 PM 發表
JJ: 我第一個劈炮!

我以後唔再入嚟, 因為我唔服版主燒賣#|)l"D-`&h:m:I4n
在全球每一個角落  都可以睇到TVB劇集"B(y#y1G&T*?8C1v+c
tvbnow.com2K;`.g$L/j)D&i
http://tvbnow.com/viewthread.php?tid=273258&pid=604 ...
什麼是燒賣 飲茶的燒賣嗎
原帖由 nesta0013 於 2008-2-16 12:55 PM 發表
一天没人来了:019:
因為我的網頁轉得太慢,很難吹水囉:019:

回復 #7476 月※月 的帖子

回復 #7476 月※月 的帖子

見到月月了~~~~
少林寺係你5星級的家
原帖由 月※月 於 2008-2-17 04:06 AM 發表

什麼是燒賣 飲茶的燒賣嗎
你好餓呀。。。食住雞翼先啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十 年 寒 窗 無 人 問 , 一 鳴 驚 人 天 下 知!

回復 #7479 大頭貓 的帖子

我又食
原帖由 大頭貓 於 2008-2-17 10:26 AM 發表

看来好像很好吃喔。可以分一点给我吗哈哈。
@大家好@
原帖由 大頭貓 於 2008-2-17 10:26 AM 發表

多謝貓咪,你頭像很溫馨啵,但...不像你呢:014:
原帖由 小fai 於 2008-2-17 10:25 AM 發表
見到月月了~~~~
住持:onion14:
sorry, sorry....行開左。

剛剛睇緊JJ單野,

好彩的兄弟冇事。。。。:014:
十 年 寒 窗 無 人 問 , 一 鳴 驚 人 天 下 知!
原帖由 月※月 於 2008-2-17 11:09 AM 發表

多謝貓咪,你頭像很溫馨啵,但...不像你呢:014:
衰妹,新年樓樓,係咪要丙呀......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件