返回列表 回復 發帖
:onion05: 大家早啊!
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 wfs2490 於 2008-2-17 05:45 AM 發表
現在開始應該不會太慢的了!:onion05:
好似快了少少:onion05:
月月!新年过到愉快吗?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
馨馨,你好吗!

新年過得開心嗎。。。。。
十 年 寒 窗 無 人 問 , 一 鳴 驚 人 天 下 知!
原帖由 大頭貓 於 17/2/2008 11:47 AM 發表
馨馨,你好吗!

新年過得開心嗎。。。。。
还可以,你呢?好像很开心?张头像好sweet!:014:

回復 #7490 夜雨馨 的帖子

点解個個都咁講呢。。。

係唔係要我揸把鎗先似我呢?

節日對我離講都冇咩分别,都係咁啦
十 年 寒 窗 無 人 問 , 一 鳴 驚 人 天 下 知!
原帖由 大頭貓 於 17/2/2008 11:59 AM 發表
点解個個都咁講呢。。。

係唔係要我揸把鎗先似我呢?

節日對我離講都冇咩分别,都係咁啦
我没那个意思,只是觉得那个头像好靓,sweet! 的感觉!
点解啊?没拜年?

回復 #7492 夜雨馨 的帖子

英國的人好孤汗架,

新年唔好講恭起發财tim呀,

如果唔係以為我想time佢風利事tim呀。。。。:024:
原帖由 大頭貓 於 17/2/2008 12:11 PM 發表
英國的人好孤汗架,

新年唔好講恭起發财tim呀,

如果唔係以為我想time佢風利事tim呀。。。。:024:
难怪你话没分别?你本来是边度人?
细细过在英国了吗?

thx for everyone's help!!!!

they released my acct again!!!
i feel so 温暖 in [url=thread-195019-1-1.html]<<爱与诚王国>>[/url]
specially [url=space-uid-272568.html]kianlee[/url] !! thx for pm Admin!!!
thx again!!! love you guys!!
原帖由 jackz 於 17/2/2008 12:16 PM 發表
they released my acct again!!!
i feel so 温暖 in
specially kianlee !! thx for pm Admin!!!
thx again!!! love you guys!!
jackz加油!爱与诚王国的我们都支持你!
哈哈。。。回来喝杯茶:onion14:

大家好啊!

按此加入爱与诚王国            

回復 #7494 夜雨馨 的帖子

香港人,16歲過英國。。。。

10幾年囉。。。。。
原帖由 nesta0013 於 17/2/2008 12:18 PM 發表
哈哈。。。回来喝杯茶:onion14:

大家好啊!
mike mike 早安!:onion14:

回復 #7495 jackz 的帖子

兄弟,冇事la。。。恭起,恭起。。

掌門你好。。。。

你地慢慢倾,我做完的野先。。。。。拜拜