返回列表 回復 發帖
原帖由 月※月 於 2008-2-20 10:21 PM 發表

哈哈 傻人說傻話 [img]http://img.anyanother.com/data/10965.jpghttp://img.anyanother.com/data/1 ... .com/data/11062.jpg[/img]
嗚。。嗚。。嗚。。嗚。。你又話我傻。。你出街小心的。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十 年 寒 窗 無 人 問 , 一 鳴 驚 人 天 下 知!
原帖由 月※月 於 2008-2-20 11:57 PM 發表

我去捧場喇:onion05: 睇你文章有幾吸引
抵锡。。快d過離。。
十 年 寒 窗 無 人 問 , 一 鳴 驚 人 天 下 知!
原帖由 大頭貓 於 2008-2-21 01:10 PM 發表

嗚。。嗚。。嗚。。嗚。。你又話我傻。。你出街小心的。。241042
你打死我 無人話你傻得可愛啵:024:
原帖由 大頭貓 於 2008-2-21 01:14 PM 發表

抵锡。。快d過離。。241043
早時又開不了網址啊:019:
原帖由 月※月 於 2008-2-21 02:09 PM 發表

早時又開不了網址啊:019:
月※月
过了这个星期,网速应该会改善。

按此加入爱与诚王国            
原帖由 nesta0013 於 2008-2-21 07:41 PM 發表

月※月
过了这个星期,网速应该会改善。
希望可以快一些像我初玩時速度喇:onion05: 祝你中國情人節快樂
原帖由 月※月 於 2008-2-21 10:34 PM 發表

希望可以快一些像我初玩時速度喇:onion05: 祝你中國情人節快樂
咩情人節呀。。。過左啦,笨蛋

E+零下4度好鬼凍,開工去了。。。。

回復 #7552 大頭貓 的帖子

我这里零下2.5。。
原帖由 大頭貓 於 2008-2-21 10:47 PM 發表

咩情人節呀。。。過左啦,笨蛋241386

E+零下4度好鬼凍,開工去了。。。。
你才是笨蛋啊:onion31: 有句說話有心不怕遲嘛:019:
好心著雷劈  
原帖由 月※月 於 2008-2-22 12:14 PM 發表

你才是笨蛋啊:onion31: 有句說話有心不怕遲嘛:019:
好心著雷劈  
咩有心唔怕遲,你唔好同人講聖誕快樂呀。。。

重博咀,打多两野。。。。。。

回復 #7553 yang5301 的帖子

我在北面,夜晚得零下6度。。。。。。好耐未試過咁凍!
你们就好啦, 这样冷, 我这里30多度!热到爆!!:019:
@大家好@
你们就好啦, 这样冷, 我这里30多度!热到爆!!:019:
@大家好@
:onion05: :onion05: 大家好
少林寺係你5星級的家
原帖由 felixng2007 於 21/2/2008 02:14 AM 發表

hello casey
突然在forum唉我casey
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?