返回列表 回復 發帖
你地好劲啊 好识打广东字。。。
我要向你地好好学习下。。。
你地真系马来西亚人??
原帖由 chloelee 於 2007-9-10 06:02 PM 發表。
你地真系马来西亚人??
Yes.
道道地地既。
原帖由 ed_teck 於 2007-9-10 05:37 PM 發表。
師奶仔... 最近忙緊麼? ^^
家姐响中国番黎,忙紧带拒同拒既员工4围kuang,4周围稳野食。

做左成个月既driver,都咪话唔累。

原帖由 vwwo 於 2007-9-10 06:21 PM 發表。

家姐响中国番黎,忙紧带拒同拒既员工4围kuang,4周围稳野食。

做左成个月既driver,都咪话唔累。

真係慘.. 仲以為你失蹤, 原來係做緊冇薪司機.. 哈哈..
原帖由 chloelee 於 2007-9-10 06:02 PM 發表。
你地真系马来西亚人??
你好, 來自大馬邊樹啊?
原帖由 ed_teck 於 2007-9-10 06:32 PM 發表。

真係慘.. 仲以為你失蹤, 原來係做緊冇薪司機.. 哈哈..
由真系既慘。

冇薪司機不得至,仲要系Alam Flora,次次D抬面剩既,都入晒我既肚。

仲有,要做埋陪酒女郎、陪跳女郎,记得系冇贴士既果只。

回復第 801 帖由 vwwo 所發的帖子

你好忙喔......don be like tat lar...chill ya
原帖由 vwwo 於 2007-9-10 06:57 PM 發表。

由真系既慘。

冇薪司機不得至,仲要系Alam Flora,次次D抬面剩既,都入晒我既肚。

http://www.tvbnow.com/image ...
"強"...
黎紧既日子,要开始帮忙筹备婚礼。

得闲死,唔得闲病。

甘快嫁女喇.. 哈哈...
忙歸忙, 小心身體喇...
原帖由 vwwo 於 2007-9-10 06:57 PM 發表。

由真系既慘。

http://www.tvbnow.com/image ...
我地尼度有好多靓仔可以陪返你飲酒跳舞ㄚ....:onion05:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-10 08:38 PM 發表。
甘快嫁女喇.. 哈哈...
忙歸忙, 小心身體喇...
我睬...........................

系我叔仔娶老婆!

原帖由 ronnyMU 於 2007-9-10 08:52 PM 發表。

我地尼度有好多靓仔可以陪返你飲酒跳舞ㄚ....:onion05:
甘大口气??!!

系唔系你卑晒钱先??

系既话,我仲可以叫多几个靓女一起去!

保证25岁以下。

Sarawak Sibu here!!!
原帖由 sazibe 於 2007-9-10 09:08 PM 發表。
Sarawak Sibu here!!!
hi,hi,

Welcome you.