返回列表 回復 發帖
then treat me eat....wahahaha
ok wor,,,,,,go penang i will treart u as well la.i miss penang food a lot....
yea penang food not bad
i went there b4..
i wan asam laksa, biscuits...bla bla bla..
hehe but i have to wait after 3 years..tat time i graduate oledi i think i can go there also hehe
鞋……加拿大又落雪箩 ,冻死泰山啦
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-11-9 01:43 PM 發表
鞋……加拿大又落雪箩 ,冻死泰山啦
甘你未牺牲你几个兄弟----借D皮黎用下先喽!
原帖由 vwwo 於 2007-11-9 02:49 PM 發表

甘你未牺牲你几个兄弟----借D皮黎用下先喽!
看着那D皮有菌啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-9 06:30 PM 發表

看着那D皮有菌啊。。
泰山识搞掂既喇,你估拒好似你甘蠢啊?
原帖由 vwwo 於 2007-11-9 06:39 PM 發表

泰山识搞掂既喇,你估拒好似你甘蠢啊?
啊。姐姐。重记住件事。人家系电脑新手。。好多野都不会。。

包括你讲的那一件事。。。。若果,姐姐,你不信。。我都没法喇。。。。。:019: :019:
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-9 06:49 PM 發表

啊。姐姐。重记住件事。人家系电脑新手。。好多野都不会。。

包括你讲的那一件事。。。。若果,姐姐,你不信。。我都没法喇。。。。。:019: :019: ...
我又无话吾信,你需要甘认真咩?:024:
吹下水D时间咪快过D喽!
原帖由 vwwo 於 2007-11-9 06:55 PM 發表

我又无话吾信,你需要甘认真咩?:024:
吹下水D时间咪快过D喽!
姐姐。。你又耍我。。。 我不同你好了。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-9 06:59 PM 發表

姐姐。。你又耍我。。。 我不同你好了。。
吾好甘喇,最多锡返喇!
原帖由 vwwo 於 2007-11-9 07:02 PM 發表

吾好甘喇,最多锡返喇!
甘。。你不要再耍人咯。。

人家心灵好脆弱架嘛。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-9 07:12 PM 發表

甘。。你不要再耍人咯。。

人家心灵好脆弱架嘛。。
系咪甘弱架?
原帖由 vwwo 於 2007-11-9 07:15 PM 發表

系咪甘弱架?
哈。。哈 。。系真架。。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-9 07:20 PM 發表

哈。。哈 。。系真架。。。
你讲野啊?
睇你闹鸡精:024:果个款就知你吾系野少喇!