返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 11:04 PM 發表
我又番黎啦!!!!:onion05:
你又是刚放工吗?
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-13 11:07 PM 發表

你又是刚放工吗?
我放工左好耐箩。。。。。。:onion05:
岩岩做完家务之嘛。。。。。:onion14:
又來留個腳印先
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 11:13 PM 發表

我放工左好耐箩。。。。。。:onion05:
岩岩做完家务之嘛。。。。。:onion14:
今日迟d先同你玩:onion05:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-13 11:29 PM 發表

今日迟d先同你玩:onion05:
你又去边啊????:024:
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 11:31 PM 發表

你又去边啊????:024:
忙........................................:onion14:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-13 11:54 PM 發表

忙........................................:onion14:
忙D乜呢???
透露下。。。。
安哦~
我是新來的~
個位馬來西亞的朋友多多指教哦^^~

FROM IPOH
原帖由 ~貓貓~ 於 2007-9-13 11:59 PM 發表
安哦~
我是新來的~

FROM IPOH
你好。。

wwingling阿猫哥,借问声,拒系唔系你既分身???
hello everyone....how r u all?? good here..??? yesterday earthquake ??
原帖由 ~貓貓~ 於 2007-9-13 11:59 PM 發表
安哦~
我是新來的~

FROM IPOH
IPOH靓女多~~~:onion10:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-14 12:03 AM 發表

IPOH靓女多~~~:onion10:
色字头上一把刀啊!!!:024:后生仔!
原帖由 vwwo 於 2007-9-14 12:02 AM 發表

你好。。

呵呵~
我是母的哦^^~
原帖由 vwwo 於 2007-9-14 12:02 AM 發表

你好。。

wwingling是女的???
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ljw1982 於 2007-9-14 12:03 AM 發表
hello everyone....how r u all?? good here..??? yesterday earthquake ??
嗯嗯~
怡保沒有受影響的說~
=..="~
不過我還蠻擔心高樓會倒的說~