返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2007-11-18 01:40 PM 發表
闪人。。。吃海鲜咯
腐皮鲜蝦卷

咦~~~蝦腸未清
原帖由 visitor 於 2007-11-18 03:28 PM 發表
咦~~~蝦腸未清
嘩...
腐皮鲜蝦卷
原帖由 felixng2007 於 2007-11-18 04:00 PM 發表
腐皮鲜蝦卷
我叫人加入愛與誠家族,佢話加入唔到喎
原帖由 felixng2007 於 2007-11-18 04:00 PM 發表
腐皮鲜蝦卷
原始短消息:jj99xx  攪  掂

QUOTE:
原始短消息: 攪  掂

我加入,就可以喎,
你有無按加入呢

依家入到去只可以按"我要申請退会"

why la? 回復 - 轉發 - 標記未讀 - 下載 - 刪除 - 關閉

回復 #1086 月※月 的帖子

ok la.....搞掂晒 月※月 好勤力 :onion14:  請你飲杯茶啦
腐皮鲜蝦卷
攪掂,加入左愛與誠王國了你比錢佢喇

jj99xx

中級忍者

UID 72050
精華 0
積分 1130
帖子 1295
威望 0 位
TVB 3506 元
存款 0 元
功勳 1130 點
閱讀權限 30
家族 爱与诚王国 - 爱与诚神將
註冊 2006-9-9
狀態 離線
原帖由 felixng2007 於 2007-11-18 04:42 PM 發表
ok la.....搞掂晒 月※月 好勤力 :onion14:  請你飲杯茶啦
嘻嘻 齊齊努力加油

回復 #1088 月※月 的帖子

嘩唔係ar哇 敢佯唔得架 !!!!!!   玩遊戲 醒d ok 見到 [工資記錄] 嗎? 剛好 5000000
你無贏到 所以比 100000 你 , next month 再比工資 你ok?
十萬一個月....咩工, 我又做

回復 #1091 visitor 的帖子

我地每個月比100000工資 月※月 呢d     grade , 你唔係呢一個家族 無啦哈哈

回復 #1092 felixng2007 的帖子

立即開個新人扮人妖入你家族先,

回復 #1093 visitor 的帖子

u need moon moon's grade at least to get 100000      haha...........and everytime when i accect i will look!!!!!
原帖由 月※月 於 2007-11-18 04:58 PM 發表

嘻嘻 齊齊努力加油
是囖我地都要加油啊月月今晚如力点我倆:onion10: :onion10: