返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-7 11:41 AM 發表

你有看错没啊。。系我叫人地泰山哥喎。。

:019: :019:
你不是三师兄变成二师兄咩!?
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-7 10:35 PM 發表

吓。。你都有濑野啊。。。
是啊返吾度身啊
最近山庄都好静!! 不知是不是要看着股市没空来??
带这个没用
原帖由 yaya1818 於 2007-12-8 10:11 AM 發表
最近山庄都好静!! 不知是不是要看着股市没空来??
你不去玩番几手嘛。。鸡精他变左大闸蟹喎。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-8 12:15 PM 發表

你不去玩番几手嘛。。鸡精他变左大闸蟹喎。。
你不好给机会我翻身, 见你玩边个股我就推跌他!!!:024:

原帖由 posman 於 2007-12-8 01:29 PM 發表

你不好给机会我翻身, 见你玩边个股我就推跌他!!!:024:

你。。你要甘样对我咩。。。我讲事实喎。。:019: :019:
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-8 09:56 PM 發表

你。。你要甘样对我咩。。。我讲事实喎。。:019: :019:
有人变咗蟹?!
神啊!救救我吧!~

原帖由 posman 於 2007-12-9 03:42 PM 發表
神啊!救救我吧!~

http://i230.photobucket.com/albums/ee314/kentlum4/205.gifhttp://i230.photobucket.com/albums/ee314 ...
神仙都搭救不到你
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2007-12-9 03:49 PM 發表

神仙都搭救不到你
你又乱讲野咯~~~
呢度讲紧股市啊??
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 09:25 PM 發表
呢度讲紧股市啊??
系啊,我地给你们帮会搞一鑊元气大伤!!!

差DD要做丁蟹结局那幕齐齐JUMP~
原帖由 posman 於 2007-12-9 09:31 PM 發表

系啊,我地给你们帮会搞一鑊元气大伤!!!

差DD要做丁蟹结局那幕齐齐JUMP~
我都系琴日正知呢件事..........................
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 09:34 PM 發表

我都系琴日正知呢件事..........................
e + 他又话不搞,要退出.

你帮忙叫他留底帮助D股灾人站番起身啦~~