返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-8-29 11:25 AM 發表。

掛住自己飲 唔醒起
呢杯妳既:onion14: 干杯:onion14:
黎。。。饮。。。。。。。。。。。。。。。。胜。。。。。。。。。。。。。。。。。:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 chu553358 於 2007-8-29 11:26 AM 發表。

見唔到妳既時候 就要操心
我甘大个人,吾驶担心我啦!!
你照顾好自己吾好令我担心就得啦!!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 chu553358 於 2007-8-29 11:28 AM 發表。

我一直以為係條尾巴 原來係刀呢ka
  你系到整古我!!

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-29 11:28 AM 發表。

黎。。。饮。。。。。。。。。。。。。。。。胜。。。。。。。。。。。。。。。。。:onion14:
:onion14: 到我
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-29 11:30 AM 發表。

我甘大个人,吾驶担心我啦!!
你照顾好自己吾好令我担心就得啦!!
咁我就放心啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-29 11:31 AM 發表。

:onion14: 到我
甘快
你地个度结婚摆酒兴吾兴好似甘。。。。。。。。。饮。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。胜??

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-29 11:30 AM 發表。

你系到整古我!!
再攞出呢玩下先
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-29 11:34 AM 發表。

甘快
你地个度结婚摆酒兴吾兴好似甘。。。。。。。。。饮。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。胜??
都興ka 只要係中國人 都會咁樣:onion14:
我覺得高興d
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-29 11:33 AM 發表。

咁我就放心啦
回你。。。。。。。。。。

原帖由 chu553358 於 2007-8-29 11:34 AM 發表。

再攞出呢玩下先
我都有,治安吾好,所以要随身带。。。。。。。。。。

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-29 11:37 AM 發表。

回你。。。。。。。。。。[img]http://i193.photobucket.com/albums/z150/beckywoon/yociexp38.gifhttp://i193.photobucket.com/albums/z150/beckywoon/yociexp38.gif[/img]http://i193.photobucket. ...
係妳 係我
天生一對
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-29 11:36 AM 發表。

都興ka 只要係中國人 都會咁樣:onion14:
我覺得高興d
系咯!!好热闹。。。。。。。。。。。。:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-29 11:37 AM 發表。

我都有,治安吾好,所以要随身带。。。。。。。。。。
咁我都要出埋呢樣:onion31:
邊個夠膽行埋呢 後果就係咁
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-29 11:39 AM 發表。

系咯!!好热闹。。。。。。。。。。。。:onion14:
不過做新郎/伴郎/兄弟
都係以:onion14: 代酒 暪天過海
唔係既話 真係會
最後會
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-29 11:38 AM 發表。

係妳 係我
天生一對
但系我地好似有点。。。