返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:21 AM 發表。

唔笑 俾妳既
休2日 咁多既:onion14:
接晒。。。系咯!!我地既异族懒ar ma
好多公司开始5日制,我之前既公司都系5日制咯!!:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:22 AM 發表。

呢句就咁聽
我一定希望你可以快点返屋企啦!!一个人系异地系好惨ga!!:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:23 AM 發表。

接晒。。。系咯!!我地既异族懒ar ma
好多公司开始5日制,我之前既公司都系5日制咯!!:onion14:
點解我地無既:019:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:24 AM 發表。

我一定希望你可以快点返屋企啦!!一个人系异地系好惨ga!!:onion14:
都唔算慘既 都ok啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:26 AM 發表。

點解我地無既:019:
系做文员既有杰。。。。应该讲我地呢度既政府部门都系5日制!!:onion14:

原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:27 AM 發表。

都唔算慘既 都ok啦
又系,可以认识来自吾同地方既朋友。。。:014:
你一个人过去??:onion14:

帮主,你系米眼训左??

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:28 AM 發表。

系做文员既有杰。。。。应该讲我地呢度既政府部门都系5日制!!:onion14:
一個字.......
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:28 AM 發表。

又系,可以认识来自吾同地方既朋友。。。:014:
你一个人过去??:onion14:
係呀 一個人其實都有好處既
感覺free D:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:30 AM 發表。
帮主,你系米眼训左??
點解咁問:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:30 AM 發表。

一個字.......懶
我吾否认ga!!如果去政府部门做野,真系要等整日ga.........:onion14:

原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:32 AM 發表。

係呀 一個人其實都有好處既
感覺free D:014:
边个会管住你啊!!一个人过去吾惊?
系有人介绍定系去到先揾工??:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 11:33 AM 發表。

我吾否认ga!!如果去政府部门做野,真系要等整日ga.........:onion14:
同d鬼老做野一樣 唉
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:32 AM 發表。

點解咁問:onion14:
无啊!!都甘安左。。。你吾眼训既咩??:onion14:

原帖由 chu553358 於 2007-8-30 11:35 AM 發表。

同d鬼老做野一樣 唉
鬼佬效率吾系好快既咩??:onion14: