返回列表 回復 發帖
becky !!

開左學會忙 D lor !!
how are u ??
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2007-8-30 09:09 PM 發表。
becky !!

開左學會忙 D lor !!
how are u ??
哦!!吾怪得知甘少见你左啦!!
我好好啊!!听日系我国既国庆日,所以等下出去countdown

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
行下..............:onion05:
走下.........................
坐下........................................:onion18:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
??? lux1261 ? 2007-8-30 10:07 PM ???
姐姐:014:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 10:14 PM 發表。

姐姐:014:
妹妹.
呢個時侯您都響度?
原帖由 lux1261 於 2007-8-30 10:16 PM 發表。

妹妹.
呢個時侯您都響度?
我都系度哦
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 08:25 PM 發表。

我出左黎啦!!等下就去countdown咯!!:onion14:
头先去佐边树噢。。。:onion05: 去玩啊
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-30 10:18 PM 發表。

我都系度哦
貴公子您好!
您又甘得閒?:onion14:
原帖由 lux1261 於 2007-8-30 10:16 PM 發表。

妹妹.
呢個時侯您都響度?
系啊!!:014: 等我d friends去countdown ar ma

原帖由 lux1261 於 2007-8-30 10:21 PM 發表。

貴公子您好!
您又甘得閒?:onion14:
无人约:019: 咪甘得闲咯
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-30 10:21 PM 發表。

头先去佐边树噢。。。:onion05: 去玩啊
出黎cc等我d friends咯!!:014:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 10:22 PM 發表。

系啊!!:014: 等我d friends去countdown ar ma
真Happy  
原帖由 lux1261 於 2007-8-30 10:24 PM 發表。

真Happy
系啊!!有3日假期 ..........:onion05:

原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-30 10:22 PM 發表。

无人约:019: 咪甘得闲咯
我都係岩岩收ヱ!
今日直落8粒鍾.只有30mins pause  :onion03:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 10:23 PM 發表。

出黎cc等我d friends咯!!:014:
你去cc上网架:014: