返回列表 回復 發帖
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 10:25 PM 發表。

系啊!!有3日假期 ..........:onion05:
真令人善慕.
好彩我返埋聽日就放兩日。:onion14:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-30 10:26 PM 發表。

你去cc上网架:014:
一时时咯!!点解叻?你都好钟意去叻?:014:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 lux1261 於 2007-8-30 10:26 PM 發表。

我都係岩岩收ヱ!
今日直落8粒鍾.只有30mins pause :onion03:
唔系呱甘恐怖 听到都惊
原帖由 lux1261 於 2007-8-30 10:28 PM 發表。

真令人善慕.
听日国庆日所以假期,拜6系我自己拎假,礼拜系休息日....
边似你可疑休2日..............:014:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 10:28 PM 發表。

年青人都係鍾意上綱吧
原帖由 lux1261 於 2007-8-30 10:26 PM 發表。

我都係岩岩收ヱ!
今日直落8粒鍾.只有30mins pause :onion03:
但系我地呢度既工作时间系8个钟:019:

原帖由 lux1261 於 2007-8-30 10:28 PM 發表。

真令人善慕.
好彩我可以放4日假。。。
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-30 10:30 PM 發表。

唔系呱甘恐怖 听到都惊
返到屋企坐響度唔識郁吁.:019:
聽日仲要返07.30
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 10:28 PM 發表。

一时时啦!!我去打机ge
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-30 10:33 PM 發表。

好彩我可以放4日假。。。
大家響庹鬥大............2日................3日..............4日    :onion18:
??? 炎之贵公子 ? 2007-8-30 10:34 PM ???
系咯!!好多人都钟意系cc打机既,因为够热闹ar ma:014:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-30 10:32 PM 發表。

但系我地呢度既工作时间系8个钟:019:
我地都係8粒鍾
有人嗎
原帖由 lux1261 於 2007-8-30 10:36 PM 發表。

大家響庹鬥大............2日................3日..............4日 :onion18:
我都好想有4日假期啊!!:onion03:

??? lux1261 ? 2007-8-30 10:38 PM ???
甘点解你会讲直落8个钟既??:onion14: