返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2007-8-30 11:10 PM 發表。

其實係非常好掛住佢, 唔知佢回到家未呢
希望佢快d出現啦
我留左短訊比佢.叫他快D塭我.:019:
我好掛住佢:onion03: :onion03: :onion03:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-8-30 11:12 PM 發表。

我留左短訊比佢.叫他快D塭我.:019:
我好掛住佢:onion03: :onion03: :onion03:
放心啦, 佢一定會找你, 佢現在可能還在機上, 等多一兩天啦
boyboy快d來啦
原帖由 wwinglin 於 2007-8-30 11:16 PM 發表。

放心啦, 佢一定會找你, 佢現在可能還在機上, 等多一兩天啦
boyboy快d來啦
數下真係要幾多日先!:019:
??? wwinglin ? 2007-8-30 10:53 PM ???
你终于出现啦 害我等佐几日
??? lux1261 ? 2007-8-30 11:04 PM ???
我番黎啦 唔洗计时甘跨张呱
原帖由 lux1261 於 2007-8-30 11:19 PM 發表。

數下真係要幾多日先!:019:
快d整d蛋糕比佢食,等佢開心下啦:014:
冇佢係度 , 又真係幾悶下, 聽日都應該係屋企嘆世界
??? 炎之贵公子 ? 2007-8-30 11:21 PM ???
10.53-------11.21
ok 都幾快!
快過幫主:onion14:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-30 11:23 PM 發表。

我番黎啦 唔洗计时甘跨张呱
呢個係幫規
原帖由 wwinglin 於 2007-8-30 11:23 PM 發表。

快d整d蛋糕比佢食,等佢開心下啦:014:
冇佢係度 , 又真係幾悶下, 聽日都應該係屋企嘆世界
無心情整出梨既旦糕唔靚又唔好食架!:019:
??? 炎之贵公子 ? 2007-8-30 11:21 PM ???
冇法啦, boy少唔係度, 比佢影響, 攪到唔係好想出聲
原帖由 lux1261 於 2007-8-30 11:24 PM 發表。

10.53-------11.21
ok 都幾快!
快過幫主:onion14:
怕你心急ar ma 饮杯酒先:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-8-30 11:29 PM 發表。

冇法啦, boy少唔係度, 比佢影響, 攪到唔係好想出聲
x2:019:
原帖由 lux1261 於 2007-8-30 11:28 PM 發表。

無心情整出梨既旦糕唔靚又唔好食架!:019:
唔好唔開心啦, 等佢出來打下佢先
??? wwinglin ? 2007-8-30 11:29 PM ???
:019: 么你甘易俾人影响架。。:onion14:
:onion14: 呢杯唔係酒. 係茶呢架朋友.:onion14:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-30 11:29 PM 發表。

怕你心急ar ma 饮杯酒先:onion14: